FNs klimapanel har mange klimamodeller som spår fremtidig klimakatastrofe, men alle modellene er dårlig vitenskap som ikke fanger opp skyenes virkning på klimasystemet, sier John Clauser, fjorårets nobelprisvinner i fysikk. En så tungtveiende kritikk kan hverken regjeringer eller systemmedier forholde seg til, derfor later de som ingenting.
Les mer»Breer trekker seg tilbake, Grønland blomstrer, Arktis-is forsvinner, havnivået stiger, stopp global oppvarming, ellers vil Jorden dø! Dette er meldingen vi har blitt bombardert med daglig i årevis. Alle sier det, så hvorfor skal vi ikke tro på det? Se denne videoen og lær mer om hvorfor det du blir fortalt i media om klimaendringene, ikke nødvendigvis er hele sannheten.
Les mer»Klimaforskerne mener imidlertid at «høyt til fjells i Norge og Tyrkia kan det være at noen klarer seg».
Les mer»«På Melkøya koster det anslagsvis 1700 kroner å kutte ett tonn CO2 slik at Equinor kan produsere og selge mer gass til Europa slik at karbonutslippene i stedet øker der», skriver Geelmuyden.
Les mer»De konservatives favorittklovn på venstresiden, Eivind Trædal, er misfornøyd med NRKs dekning av klimakrisen sin.
Les mer»«Men – hvilke eksperter vil du bruke heretter? Vil du stole på spanske meteorologer, eller vil du heller bruke Documents solkystskandinaver, som VIRKELIG vet hva gradestokken viser?», skriver Rolness.
Les mer»I går søndag 27. august kan skandinaven fortelle om en temperatur på kun 23 grader, noe som er langt under normalen, samt lyn, torden og regn.
Les mer»Erik Tunstad skriver at «det er noen år siden værmeldingen skiftet farge fra grønt til brannrødt på alle temperaturer over null», og at det denne sommeren toppet seg med «knapt en dag uten et skremmende klimainnslag på Dagsrevyen.»
Les mer»Det «ekstreme været» som herjet i sommer, vil ikke gi seg med det første, tror klimaforsker i NORCE og ved Bjerknessenteret, Erik Kolstad, og kommer med en dommedagsprofeti.
Les mer»Ifølge prosjektets forskningsleder, Alfred Spormann, regner man med at mat som inneholder CO2-basert protein, vil bli tilgjengelig for forbrukere innen tre år.
Les mer»