Donald Trumps siste valgkampstunt på McDonald’s får store venstrevridde medier til å gå av skaftet. 

Det siste døgnet har nok en gang vært dominert av Donald Trump. Denne gangen møtte han opp på McDonald’s og lærte seg å lage pommes frites og ta unna folk i kassen på drive-thru. Valgkampstuntet var en del av Trumps offensiv i vippestaten Pennsylvania.

Men det uskyldige stuntet har skapt reaksjon hos venstresiden, spesielt i media. Det anerkjente magasinet Newsweek publiserer nemlig en «faktasjekk» med tittelen: «Var Donald Trumps McDonald’s-stunt iscenesatt?»

I saken undersøker Newsweek i fullt alvor hvorvidt Donald Trump arbeider på McDonald’s eller ikke.

For alle leserne av Document kan undertegnede journalist meddele at Trump ikke gjør det, og at dette i høyeste grad var planlagt på forhånd. De to reelle presidentkandidatene er begge avhengig av å planlegge, både av hensyn til sikkerhet og logistikk.

Det har allerede blitt et «meme» for flere brukere på X, og kontoen Gunther Eagleman skriver følgende:

«Er dette en parodi? Jeg tror de fleste vet at Donald Trump faktisk ikke jobber på McDonald’s.»

En annen bruker latterliggjør Newsweek med et bilde av Alexandria Ocasio-Cortez fra en foto-seanse ved grensen til Mexico, da hun tilsynelatende gråt for barna som var adskilt fra det som ble hevdet å være foreldrene.

Stuntet har imidlertid fått mye skryt for å vise frem Donald Trump som likandes, trivelig og hyggelig i en virkelig situasjon for mange amerikanere. Trump hevdet flere ganger at visepresident Kamala Harris ikke har jobbet for McDonald’s, på tross av at hun har hevdet dette tidligere.

Selv programleder Cenk Uygur fra den venstrevridde mediekanalen The Young Turks gir Trump skryt for stuntet.

Noen i pressen kaller Trumps McDonald’s-stunt for en bisarr seanse. Det er slik man mister troverdighet. Dette var en innertier. Han så ut som en ekte person og fikk kontakt med vanlige amerikanere. Hvis du ikke ser dét, er du blind, skriver Uygur på X.

Document er en uredd og uavhengig avis som forteller deg sannheten. Abonner her.

Er du lei av medier som ikke forteller deg alt? Støtt frie og uavhengige Document.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.