The National Border Patrol Council (NBPC) gir sin sterke og ettertrykkelige støtte til tidligere president Donald Trump i det kommende presidentvalget. .

I sin tale under et møte i Arizona på søndag kritiserte presidenten for grensepatruljeforbundet, Paul Perez, visepresident Kamala Harris for hennes arbeid som «grensetsar», samtidig som han berømmet den tidligere presidenten for å ha «alltid stått sammen med mennene og kvinnene som beskytter denne grensen», skriver Breitbart News.

– Hvis vi tillater grensetsar Harris å vinne dette valget, vil hver eneste by, hvert eneste lokalsamfunn i dette store landet gå til helvete. De utallige millionene av mennesker som hun har sluppet inn i landet, som begår drap, voldtekter, ran, innbrudd og all annen kriminalitet, vil fortsette å sette landet vårt i fare.

– Bare én mann kan fikse det. Det er Donald J. Trump. Han har alltid stått sammen med mennene og kvinnene som beskytter denne grensen, som setter livet på spill for dette landet, en mann som vet hvordan det er å sette livet på spill for det som er riktig.

Som kjent ble et mulig tredje attentatforsøk avverget søndag under et folkemøte i Coachella Valley i California søndag.

Sheriffen sier det var et attentat­forsøk – FBI sier nei, og at Trumps liv aldri var i fare

– I november har vi et valg å ta: fortsette kaoset, la de kriminelle kartellene kontrollere grensen og slippe narkotika og fentanyl inn i landet vårt, eller sette en stopper for det en gang for alle. På vegne av de 16 000 mennene og kvinnene som er representert i National Border Patrol Council, gir vi vår fulle støtte til Donald J. Trump som USAs presidentkandidat, avsluttet Perez.

NBPC støttet Trump også i 2016 etter en langvarig praksis med å ikke velge side i presidentvalg. Den gangen begrunnet de avgjørelsen slik:

«Vi bryter med vår tidligere praksis og gir for første gang noen gang vår støtte i en presidentvalgkamp. Vi mener det er så viktig: Hvis vi ikke sikrer grensene våre, vil amerikanske lokalsamfunn fortsette å lide i hendene på gjenger, karteller og voldelige kriminelle som går løs på uskyldige.

Det amerikanske folkets liv og sikkerhet står på spill, og National Border Patrol Council vil ikke sitte på sidelinjen.»

Kjøp billetter til lesermøtet onsdag 16. oktober her!

Kjøp Giulio Meottis «De nye barbarene» fra Document Forlag her! Kjøp eboken her.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.