En mann ble arrestert i nærheten av Trump-rallyet i California lørdag med illegale våpen. Sheriffen sier de kan ha avverget et nytt attentat, i så fall det tredje i rekken, skrev Hans Rustad tidligere i kveld på Document.

Spørsmålet blir nå: Hvem er Vem Miller? skrev Hans.

Vi har nå mer informasjon om Vem Miller, og hvis vi skal tro sosiale medier, gir den ikke mye mening.

Lokale politimenn arresterte en bevæpnet mann utenfor Donald Trumps Coachella Valley-møte på lørdag, og den lokale lensmannen sa at det kan ha vært et tredje attentatforsøk mot den tidligere presidenten, skriver New York Post.

Den mistenkte, identifisert som 49 år gamle Vem Miller,  ble pågrepet ved en kontrollpost omtrent 400 meter fra valgmøtet, med falske VIP-pass og falske pressekort – samt uregistrerte våpen, inkludert en ladd hagle, et håndvåpen og et høykapasitetsmagasin, ifølge Riverside County sheriff’s office.

Miller hadde ikke gyldig ID da han ble stoppet ved kontrollposten, og ble arrestert etter at politiet hadde gjennomsøkt bilen hans og funnet våpnene, sier kilder i politiet til The New York Post.

«Vi forhindret sannsynligvis et nytt attentatforsøk», sa Riverside County Sheriff, Chad Bianco, ifølge Riverside Press-Enterprise.

Vem Miller. Kilde: New York Post.

FBI tror ikke at dette var et attentatforsøk

Kilder i politiet sier imidlertid til The Post at FBI ikke tror at dette var et attentatforsøk, og at Donald Trumps liv aldri var i fare.

Miller er registrert Republikaner og antas å ha høyreekstreme tilbøyeligheter, skriver The Post. Han ble arrestert for besittelse av et ladd skytevåpen og et høykapasitetsmagasin, og ble løslatt etter å ha betalt 5000 dollar i kausjon, viser politiets registre.

Miller har en mastergrad fra UCLA, og i 2022 stilte han til valg til delstatsforsamlingen i Nevada. Han ser også ut til å eie et California-basert CBD-selskap, og har gitt uttrykk for konspirasjonsteorier og kvinnefiendtlig retorikk på nettet, skriver The Post.

Vi sjekker Twitter (nå kjent som X) for å finne mer informasjon. Vær oppmerksom på at vi på dette tidspunktet ikke kan bekrefte noen av opplysningene.

Shadow of Ezra skriver:

Miller, som er mistenkt for mordforsøk, har allerede blitt løslatt mot en kausjon på 5000 dollar. Det som er mer alarmerende, er at Miller nylig ble sett i nærheten av høyt profilerte personer som Vivek Ramaswamy, Newt Gingrich, Robert F. Kennedy Jr. og Donald Trump Jr.

J. Stewart sier at Miller skal ha uttrykt en intensjon om å «drepe presidenten».

Her er han avbildet sammen med den konservative Dennis Quaid, ifølge en Instagram-konto som stemmer overens med Miller. (Igjen, vi kan ikke bekrefte at denne informasjonen er korrekt.)

Mange sier at det er adskillig muffens ved denne historien. Riverside County sheriffs kontor lyver, sier The Patriot Voice.

Vem Miller har hatt veldig nær tilgang til Trump-kampanjen og RNC i mange måneder, og jobbet som medstifter av America Happens Network, som er MAGA- og America First-nyheter.

Han stilte også til valg i Nevada District 13 som Republikaner og tapte. Han har rast mot Kamala Harris og Biden i flere måneder på sosiale medier, så hvorfor skulle han da ønske å drepe Trump?

Jeg vil bare si at noe er veldig galt med denne historien. Jeg blir fortalt av en nær venn av meg, som jobber med America Happens, at Vem aldri ville tenke på å drepe Trump.

Dette ser ut som en felle.

Dette er angivelig Vam Miller, som stiller til valg i Nevada Assembly District 13 den 12. mars 2022.

Vi kommer tilbake med flere oppdateringer om nok en vanvittig historie fra USA.

Document er en uredd og uavhengig avis som forteller deg sannheten. Abonner her. 

Er du lei av medier som ikke forteller deg alt? Støtt frie og uavhengige Document.

Kjøp «Europas underlige død» her.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.