J.D.Vance turnerer TV-ankeret Martha Raddatz som forsøker å få ham til å kritisere Trump for hans påstander om byen Aurora der en venezuelansk gjeng Tren de Aragua (TdA), utstyrt med tunge våpen, har overtatt hele blokker.

Raddatz sier det er «bare noen få». JD Vance svarer: Hører du selv hva du sier? Bevæpnede utenlandske gjenger som overtar hele boligblokker?

Publikum jubler. Denne scenen har utspilt seg mange ganger de siste dagene. TV-ankere som skal irettesette Vance og ender med å bli irettesatt av ham. Publikum elsker det.

De er lei mediene skolemesterholdning, den viftende pekefingeren som sier: Skam deg!

«Martha, hører du hva du selv sier? Bare en håndfull leilighetskomplekser i USA ble overtatt av venezuelanske bander, og Donald Trump er problemet og ikke Kamala Harris’ åpne grenser? Amerikanerne er så lei av det som foregår, og det har de all rett til å være, og jeg synes virkelig denne ordvekslingen, Martha, er interessant fordi du ser ut til å være mer fokusert på å pirke i alt Donald Trump har sagt, enn å erkjenne at leilighetskomplekser i USA blir overtatt av voldelige gjenger», sa Vance.

Vance har en mild, men bestemt måte å tilbakevise angrepene på.

TV-ankerne føler de har rett til å arrestere Trump og Vance.

«Jeg skal stoppe deg, for jeg vet nøyaktig hva som skjedde. Jeg kommer til å stoppe deg. Hendelsene var begrenset til en håndfull leilighetskomplekser, og ordføreren sa at våre dedikerte politibetjenter har handlet på disse bekymringene. En håndfull problemer», insisterte Raddatz da hun presset Vance om Trumps uttalelser om innvandrergjengene under et møte i Aurora.

Raddatz ga seg ikke.

Vance hevdet at de måtte gjøre de amerikanske samfunnene «trygge» igjen.
«Når du slipper inn millioner av mennesker, hvorav de fleste ikke er kontrollert, og de fleste ikke vet hvem de egentlig er, kommer du til å få problemer som dette. Kamala Harris’ 94 utøvende ordrer som opphevet Donald Trumps vellykkede grensepolitikk, vi visste at dette ville skje», la han til.

Raddatz tok til motmæle igjen:

«La oss bare avslutte med at de ikke invaderte eller tok over byen slik Donald Trump sa.»

«Noen få leilighetskomplekser, ikke så farlig,» spøkte Vance.

TV-ankerne hører ikke at de kommer dårlig ut av disse duellene. De tror de har et moralsk overtak, men Vance er smart. Han vet akkurat hvordan han skal drible liberalerne så de sitter igjen med egg i ansiktet.

 

https://www.foxnews.com/media/jd-vance-clashes-abc-news-host-over-migrant-gang-presence-colorado-do-you-hear-yourself

Usensurerte nyheter. Abonner på frie og uavhengige Document.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.