En mann ble arrestert i nærheten av Trump-rallyet i California lørdag med illegale våpen; sheriffen sier de kan ha avverget et nytt attentat, i så fall det tredje i rekken.

Like før klokken 17.00 kontaktet betjenter som var utsendt til Trumps valgmøte i Coachella Valley føreren av en svart SUV ved en kontrollpost i krysset mellom Avenue 52 og Celebration Drive.
Det viste seg at den mannlige sjåføren, som ble identifisert som Vem Miller, en 49 år gammel mann bosatt i Las Vegas, var i ulovlig besittelse av et haglgevær, et ladd håndvåpen og et høykapasitetsmagasin.

Spørsmålet blir nå: Hvem er Vem Miller? Det er det nok ikke lenge før vi får vite, og da får vi også svar på hvor farlig situasjonen var.

Biden ble klar over at alle attentatene mot Trump ikke var noen god reklame for Demokratene, så han er nå innvilget militær beskyttelse ved hvert rally. Det innebærer overvåking fra luften.

Trump fikk nylig en briefing av Secret Service der han fikk vite at Iran er ute etter ham.

Usensurerte nyheter. Abonner på frie og uavhengige Document.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.