En konferanse i Westminster ble i dag kastet ut i kaos etter at «transaktivister» skal ha sluppet ut kakerlakker, melormer og sirisser inn i møtesalen.

LGB Alliance er en organisasjon som kjemper for rettighetene til lesbiske, homofile og bifile. De inkluderer ikke transpersoner og såkalt skeive (queer) i organisasjonen, siden de ikke aksepterer den nymotens regelen om at hvem som helst kan skifte sitt biologiske kjønn når som helst.

Da gruppen ble gjort til en veldedig organisasjon i 2021, anket flere rasende transaktivistiske grupper avgjørelsen.

Derfor er LGB Alliance utsatt for et voldsomt hat fra de mer militante LHBTQ-aktivistene, som anser gruppen som transfobe. Slike konfrontasjoner har ved flere anledninger gått så langt at transaktivistisk pøbel har brukt vold.

I går holdt gruppen for LGB-rettigheter en konferanse på Queen Elizabeth II Conference Centre i London sentrum, men videoer på sosiale medier viser insekter på arrangementet, skriver Daily Mail.

I innlegg på X hevder de som var til stede at de så syv unge transaktivister dumpe to poser med insekter.

Jamie Reed skulle holde foredrag på konferansen, og skrev på X:

«To minutter før jeg skulle tale på scenen, dumpet en TRA (transaktivist) en pose full av kakerlakker og insekter over hele auditoriet og løp ut.

Vær oppmerksom på at jeg ikke lar meg bringe til taushet. Dere kan prøve alt for å skremme meg til taushet. Det vil ikke fungere.»

Kjøp billetter til lesermøtet onsdag 16. oktober her!

Kjøp «Normløst» av Kjell Skartveit her!


­

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.