Kamala ser ut til å ha lagt egget. De som sendte henne ut på en mediablitztur, burde fått sparken. Mens østkysten står overfor sin andre orkan på to uker, sitter Kamala på skvatrende talkshows eller provoserer guvernør i Florida, Ron DeSantis. Men hun begynner å møte motstand.

Intervjuet i CBS 60 Minutes var en katastrofe. En amerikansk valgkamp er ikke noe teselskap. Biden kunne gjemme seg i kjelleren under dekke av pandemien fordi velgerne visste hvem han var. Det kan ikke Kamala. De aner ikke hvem hun er og det de har sett av henne har de ikke likt.

Intervjuet på 60 Minutes var det første seriøse hvor hun ikke satt med fasit på forhånd. Det er måten hun parerer spørsmålene på som gjør at hun faller litt lavere for hver gang hun svarer: Hun kommer bare med ordsalater. Whitaker forsøkte tre ganger med grensen og hver gang svarte hun med utflukter. Når hun sier at hun ikke er ute etter å lage problemer, men løse dem, sier han: Men det var du og Biden som åpnet grensene og firedoblet tilstrømmingen.

Kamala blir sittende igjen som et mehe.

Folk spør seg: Er dette en person som kan være øverstkommanderende?

Skjebnen var ikke snill med henne.

Kamala anklaget Ron DeSantis for å politisere katastrofearbeidet etter Helene. Hun påsto at han ikke ville ta telefonen. DeSantis svarte at Kamala forsøker å presse sin valgkamp inn i et arbeid som gjelder liv og død. Han hadde ikke tid til slikt tøv.

I Washington slo Biden bena under henne for annen gang da han sa at hadde snakket med DeSantis på telefon og de hadde vært helt på bølgelengde. -Han fikk mitt privatnummer, sa Joe.

Han signaliserte det stikk motsatte av Kamala og hun ble stående igjen som en tosk.

Noen mener at Biden gjør dette med overlegg. Han sa for noen dager siden at Kamala hadde vært med på alle store avgjørelser.

På The View ble hun spurt om det var noe hun angret på som hun ville gjort annerledes og hun svarte utrolig nok: Nei, det er ingen store ting.

Dermed brant hun millioner av dollar i valgkampbidrag for dette var et svar som slo ihjel den profilen Kamala har forsøkt å bygge som noe nytt.

Slagordet «turn the page» lyder som et ekko av Obama. Selv hennes håndbevegelser på talerstolen minner om Obama. Det var han som valgte henne, men hun klarer ikke løfte oppgavene. Alle kan se det.

Kommentatorene er nådeløse.

og Jesse Watters

Trump er onsdag kveld i Scranton, Pennsylvania, og sier: Vi har hatt en president i fire år som ikke har vært til stede. Vi kan ikke ha en ny president som er like inkompetent.

Mange vil være enig. USA og verden har ikke råd til fire år med Kamala.

Dette begynner å gå opp for mange amerikanere.

Kjøp billetter til lesermøtet onsdag 16. oktober her!

 

Kjøp Giulio Meottis «De nye barbarene» fra Document Forlag her! Kjøp eboken her.

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.