Kamala har mange problem, ett av de store er at hun ikke appellerer til menn, uansett hudfarge. De tror ikke på henne. Men i stedet for å komme i posisjon, velger hun å opptre i venstreorienterte snakkeshow. Hun snakker til de frelste. Men selv der begynner hun å møte motstand.

60 Minutes med Bill Whitaker ble ingen walkover.

Kamala svarer akkurat som en middels begavet stortingskandidat fra SV eller Rødt: Beskatt de rike!

Clay Travis skriver at Kamalas kandidatur i virkeligheten er over. En kandidat som har sittet med ansvaret og svarer så unnvikende er ikke kvalifisert rett og slett.

Kamala er en tomtønne og hun romler.

https://www.breitbart.com/2024-election/2024/10/08/illiterate-harris-mocked-as-dumbest-candidate-after-60-minutes-train-wreck-interview/

NRK forsøkte i dag å vri det til at Kamala ikke våget å si at Netanyahu ikke er en alliert man kan stole på. Spørsmålet er heller: Er Kamala til å stole på? Mye tyder på at svaret er nei og israelerne vet det.

Tirsdag gjorde hun nok et flip-flop. Hun har i en måneds tid forsøkte å profilere seg selv om en selvstendig kandidat, ubundet av presidenten. Men i dag snudd hun 180 grader på the View.

Hostin spurte:

«Hvis det var noe, ville du ha gjort noe annerledes enn president Biden i løpet av de siste fire årene?»

Harris sa:

«Det er ikke noe jeg kommer til å tenke på. Og jeg har vært en del av de fleste beslutningene som har hatt innvirkning. Det arbeidet vi har gjort, for eksempel å sette et tak på insulinkostnadene til 35 dollar for eldre, noe jeg er svært opptatt av, og å la Medicare forhandle om legemiddelpriser og redusere kostnadene for reseptbelagte medisiner for eldre, men min intensjon er å utvide dette til også å gjelde amerikanerne. Arbeidet vi har gjort for å investere i amerikansk industri, enten det gjelder produksjon og det å skape 800 000 nye jobber i industrien. Alt dette var en felles prioritet.»

Clay Travis, Jesse Watters og flere andre mener at dette betyr slutten for Kamala. Hun har ingenting å tilby annet enn latter og sosial smalltalk.

 

Kjøp Giulio Meottis «De nye barbarene» fra Document Forlag her! Kjøp eboken her.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.