I et nytt intervju med Tucker Carlson på X kommer Elon Musk med nye angrep på myndighetene i Storbritannia, og forklarer hvorfor han tror mange rikinger støtter Kamala Harris. 

«Elon Musk is All In» er tittelen på det nye intervjuet den tidligere programlederen på Fox News, Tucker Carlson, har publisert på X (tidl. Twitter).

I intervjuet diskuteres en rekke temaer, og et sentralt punkt er Elon Musks støtte til Donald Trump. Musk har gått all in for en seier til Trump og spøkte tidligere om hvor mange år han kunne ende opp i fengsel hvis Kamala Harris skulle vinne valget.

Selv med alt som skjer i USA har Elon Musk tydeligvis fulgt nøye med på hendelsene i Storbritannia, spesielt med hensyn til grooming-skandalene som Tommy Robinson har spilt en sentral rolle i å bringe for dagen.

– Innvandrergjenger jaktet på unge jenter

Det er en sjokkerende mengde sensur. Du har kanskje sett i Storbritannia, jeg tuller ikke, hvordan kan dette egentlig være ekte? Men de løslater altså dømte pedofile for å sette folk i fengsel for Facebook-innlegg, sier han og rister på hodet.

De så på disse innleggene som hatefulle ytringer.

Men du må huske at det fantes faktisk innvandrergjenger i England som jaktet på og gjengvoldtok unge jenter. Og noen fant det forkastelig, noe jeg mener burde være naturlig å reagere på. Og folk var opprørte, og de klagde på det på nettet. Og de ble sendt i fengsel.

Se videoen her, med norsk tekst:

For kort tid siden var Tommy Robinson på besøk i Norge, og avla Documents lesere et besøk hvor han fortalte om stormen han står midt oppi. Daglig leder Hanne Tolg gjorde et stort intervju med Robinson som du kan se her:

– Milliardærene er livredde

Men Musk gir seg ikke med dét. Han spekulerer også i hvorfor så mange milliardærer i USA har gitt sin støtte til Kamala Harris. Her sier han følgende:

Elon Musk: Jeg tror noe av grunnen til at Kamala Harris får så mye støtte, er at hvis Donald Trump vinner, vil kundelisten til Jeffrey Epstein bli offentliggjort.

Noen av milliardærene bak Kamala er livredd for at akkurat dét skal skje.

Tucker Carlson: Tror du Reid Hoffman sitter ukomfortabelt?

Elon Musk: Ja. Og Bill Gates.

Reid Hoffman var min visedirektør i Paypal for 24 år siden. Han skjelver i buksene i frykt for en Trump-seier.

Ytringsfriheten er under angrep. Abonner på frie og uavhengige Document.

Kjøp Giulio Meottis «De nye barbarene» fra Document Forlag her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.