«Girl Boss, Interrupting: CBS Moderators Tarnish VP Debate With Toxic Female Energy», skriver Andrew Stiles og Thaleigha Rampersad i The Washington Free Beacon.

Oversatt til norsk: «Jentesjefen som avbryter: CBS-moderatorer skjemmer VP-debatten med giftig kvinnelig energi.»

«Toxic Female Energy» er det samme som giftig femininitet, det motsatte av den mer omtalte giftig maskulinitet.

Brukte taktikk fra giftige kvinnelige sjefer

CBS News-ankrene Margaret Brennan (44) og Norah O’Donnell (50) bombarderte Vance (men ikke Walz) med det mange beskrev som «giftig kvinnelig energi», skriver Stiles og Rampersad.

De brukte flere vanlige taktikker fra «giftige kvinnelige sjefer», som følgende:

«Vilkårlig endring av reglene, åpenbart feilaktig karakteristikk av en manns bemerkninger og å late som om de vet hva de snakker om.»

«Brennan og O’Donnell plaget Vance gjentatte ganger med å forsvare noe en annen mann (Donald Trump) hadde sagt, mens de unnlot å spørre Walz om hans kvinnelige motkandidat Kamala Harris og de radikale politiske standpunktene hun støttet i 2019, men som hun hevder at hun ikke lenger støtter.»

Innvandringsdelen av debatten var spesielt belastende, skriver The Beacon. Brennan brøt med de avtalte reglene for debatten ved å forsøke å faktasjekke Vances kommentarer om migranter i Springfield, Ohio. Hun hadde på forhånd insistert på at det ikke var deres rolle å faktasjekke kandidatene.

Brennans såkalte fakta var uansett grovt misvisende, og da Vance forsøkte å korrigere dette, slo moderatorene av mikrofonen hans, en annen velkjent kvinnelig taktikk, ifølge journalistene:

«Margaret», sa Vance rolig. «Reglene var at dere ikke skulle faktasjekke, og siden dere faktasjekker meg, synes jeg det er viktig å si hva som faktisk foregår.»

Brennan gjorde det som er naturlig for en giftig kvinne

Under en annen diskusjon om innvandring beskyldte Brennan Vance for å si noe han tydeligvis ikke sa. Vance sa at store mengder fentanyl kommer inn i landet vårt på grunn av Biden-Harris-administrasjonens manglende håndhevelse av innvandringslovene.

Han hevdet også at noen barn som krysset grensen ulovlig, hadde blitt brukt som «muldyr» for narkotikahandel. Brennan gjorde det som er naturlig for en giftig kvinne, og ba Walz om å svare på Vances spesifikke påstander, inkludert at visepresidenten slipper inn fentanyl og bruker barn som narkotikasmuglere.

Vance ble tvunget til å korrigere moderatoren nok en gang: «Margaret», sa han med tålmodighet og ydmykhet:

«Jeg beskyldte ikke Kamala Harris for å invitere inn narkotikasmuglere, jeg sa at hun gjorde det mulig for de meksikanske narkotikakartellene å operere fritt i dette landet, og vi vet at de bruker barn som narkotikasmuglere. Det er en skam, og det må det bli en slutt på.»

MSNBCs Nicolle Wallace, en annen såkalt journalist (The Beacons ord) som er kjent som en giftig «girl boss», beskyldte Vance for å være respektløs og prøve seg på «mansplaining» – forklare noe til noen, som regel en mann til en kvinne, på en måte som betraktes som nedlatende.

O’Donnell er kjent for giftig oppførsel i sin jobb

CBS News, som kan skryte av en kvinnelig ledergruppe i tillegg til en rekke kvinnelige programledere, er nyhetskanalen som har de laveste seertallene, sammen med rivalene ABC og NBC, skriver The Beacon videre.

CBS Evening News med Norah O’Donnell var langt nede på tredjeplass i samlede seertall for sesongen 2023–24. O’Donnell kunngjorde sin avgang fra programmet tidligere i år, etter å ha mislyktes i å rettferdiggjøre årslønnen på 8 millioner dollar, som hun tjente da hun overtok rollen i 2019:

«Hun fortjener å miste jobben», sa en CBS-insider til New York Post i juni. «CBS er så irrelevant hvis du er journalist. Det er ingen som ser på.»

Stiles og Rampersad mener det er sannsynlig at O’Donnell, en mangeårig veteran fra MSNBC, så VP-debatten som en gyllen mulighet til å demonstrere sin vilje til å være en del av den kollektive innsatsen fra liberale kulturinstitusjoner som har tatt på seg jobben med å forhindre at Donald Trump noengang kommer i nærheten av Det ovale kontor igjen.

O’Donnell har en lang historie med å skape drama på arbeidsplassen, ifølge The Beacon. Kilder har i årevis klaget over ankerets «giftige oppførsel», inkludert hennes nådeløse angrep på stylistene i garderoben som imøtekommer hennes uendelige krav:

«Det var en hendelse i fjor i studioet der O’Donnell raste om hvordan hennes solpudder var feil,» sa en kilde til New York Post i 2022.

En annen insider avfeide O’Donnell som en «nyhetsskuespillerinne» som insisterer på å holde bisarre «generalprøver» før kveldsnyhetene.

Donald Trump, en tradisjonelt maskulin figur

Noen timer før Vance og Walz inntok scenen, kunngjorde CBS News at Trump, en tradisjonelt maskulin figur, hadde takket nei til å delta i et intervju for kanalens sagnomsuste program 60 Minutes, skriver Stiles og Rampersad:

«Av de seks journalistene som ledet de tre debattene i beste sendetid, var bare to menn – CNNs Jake Tapper og ABCs David Muir. Dessverre er både Tapper og Muir det perfekte eksemplet på den moderne (urbane, liberale) definisjonen av maskulinitet.»

Harris’ ektemann, Doug Emhoff, har også blitt hyllet for å ha endret oppfatningen av maskulinitet. Emhoffs første ekteskap endte i skilsmisse etter at han gjorde barnepiken gravid, skriver The Beacon til slutt:

«Onsdag rapporterte Daily Mail at Emhoff i mai 2012 slo en tidligere kjæreste som han mistenkte for å flørte med en annen mann under filmfestivalen i Cannes i Frankrike.»

Document er en uredd og uavhengig avis som forteller deg sannheten. Abonner her. 

Er du lei av medier som ikke forteller deg alt? Støtt frie og uavhengige Document.

Kjøp «Europas underlige død» her.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.