Det er ikke lett å holde seg nøktern, objektiv og sivilisert i et land hvor etikk og sivilisert adferd blir stadig mindre verd. I stedet for debatt, meningsutvekslinger og fredelig uenighet preges Norge og alle andre vestlige land i stadig økende grad av motsetninger, demonstrasjoner, opprør, hatprat, sensur, ekkokammer og ekstremisme, og pådriveren er særlig venstresiden, som blir stadig mer radikalisert og usivilisert i sin omgangsform. Men nå har de valgt å gå enda lenger og gjøre seg selv til rene drittsekker.

Jakten på flokk og tankegods bak terroraksjoner er helt glemt

I 2011 innledet både politiet og pressen en intens jakt på «flokken» som hadde sympati med terroristen og støttet hans manifest og voldsbruk. De fant ikke en eneste en. Av mangel på høyreekstreme terrorsympatisører bestemte venstresiden seg derfor for å ty til hatprat og erklære enhver som hadde kritisert Arbeiderpartiets politikk de siste 30 årene for indirekte medskyldige i terror – fordi de angivelig delte «tankegodset» til terroristen. Denne ondskapen var anerkjent langt inn i NRK, og det var umulig å renvaske seg for beskyldningene.

Denne heksejakten bar preg av samme nådeløse menneskesyn som kommunistiske regimer er kjent for mot dissidenter og kritikere: Venstresidens mål var å knuse, ødelegge og straffe alle profilerte kritikere av Arbeiderpartiets globalisme en gang for alle, slik at samfunnseksperimentet kunne fortsette mer uhindret. «Seier’n er vår!». De gjorde ABB til sitt politiske verktøy. Det dannet igjen en udemokratisk taushetskultur slik at innvandringsbølgen mellom 2015 og 2018 kunne eskalere nesten uhindret. Ingen torde lenger protestere.

Samtidig med at terrortruslene vokste så raskt i denne tiden at Karl Johans gate ble kringsatt av antiterror-blomsterkasser, vokste ikke viljen til å lete etter hverken flokk, tankegods eller manifest bak den islamistiske terrorviljen. Tvert om ble enhver troende beskyttet mot mistanke under «individets rettigheter» og mantraet om at ingen er «kollektivt skyldige». Dette er naturligvis i god demokratisk ånd, men det er ikke den åpenbare forskjellsbehandlingen i forhold til personer på høyresiden.

Demonstrasjon for terror på årsdagen for terror

Den 7. oktober velger venstresiden, som nå er fullstendig infiltrert av islamistisk flokkmentalitet og tankegods, å markere sterk støtte til Palestina og Gaza. Den samme dagen som palestinere fra Gaza gikk amok i et terrorangrep mot sivile i Israel, og myrdet, lemlestet, torturerte og voldtok uskyldige mennesker fra 19 land uten nåde, akkompagnert av stor folkefest i Gaza når lik av voldtatte kvinner og gisler i alle aldre ble paradert gjennom gatene. Der har du flokken og tankegodset! Hvis man ikke skjønner hvor feil dette er, mangler man moralsk kompass.

Hovedmålet med dette terrorangrepet fra terrororganisasjonen Hamas (som norsk venstreside har støttet ukritisk med milliarder av kroner gjennom alle år) var å skape enda mer terror i Israel. Håpet var at muslimer overalt skulle gå til angrep på jødene «from the river to the sea». Det sekundære målet med terroren 7. oktober var mer oppmerksomhet, fokus og sympati for Hamas, Gaza og Palestina-saken, som var havnet helt i bakevjen av andre saker.

Denne «glemselen» kunne ikke Hamas tolerere, for det truet deres makt og pengestrøm, og det holdt ikke med å drepe 77 mennesker: 1200 mennesker måtte nådeløst slaktes for å vekke Palestina-saken til live igjen. Det var målet med terroren 7. oktober i fjor, og aldri har terror, tortur og gisseltaking vært mer effektiv. Hamas oppnådde sekundærmålet, takket være norsk venstreside, som flokker seg rundt terroristene og fremdeles beskytter, bagatelliserer, unnskylder og tåkelegger både deres bestialske handlinger den 7. oktober og tankegodset bak.

Full seier for Hamas, og nå skal det markeres

Den eneste negative bieffekten av Hamas’ fryktelige massakre denne i utgangspunktet fredelige morgenen 7. oktober var at gislene ikke avholdt Israel fra å gå til aksjon. Men for Hamas gjør ikke dét noe: Selv om Gaza blir pulverisert og titusenvis av uskyldige dør i kampene, kommer ikke Hamas til å overgi seg. Muligheten for kapitulasjon er ikke engang nevnt i norske aviser. Hamas er nemlig en religiøs dødskult som ønsker så mye død som mulig – akkurat som Aum-sekten i Japan i 1995 – Hamas er bare mye, mye større og farligere.

Hamas kjemper en hellig kamp for Allah mot jødene, og enhver palestina-araber som blir drept, blir automatisk martyr. Selv om bare én Hamas-terrorist skulle overleve, vil det være en seier, for den terroristen kan bygge opp igjen både terrororganisasjonen og Gaza med vestlige penger. Dette vet Israel, og det er nettopp derfor Israel ser seg nødt til å drepe hver eneste en av disse fanatiske villdyrene.

Dette vet også Hamas’ femtekolonne med infiltratører i Norge, og dét er grunnen til at de har manipulert venstresiden til å arrangere en støttedemonstrasjon for Gaza og Palestina nettopp den 7. oktober: for å vise at terroren har makten. De kunne valgt enhver annen av 364 mulige dager, men nei. Og flokken med tankegodset på venstresiden kommer til å stille lydig opp i tusentall for terrororganisasjonen og jødehaterne som nå åpenbart styrer norsk venstreside. Det er den eneste logiske forklaringen på denne motbydelige beslutningen. Det er bare så hinsides drøyt.

Trygt å støtte terrorens tankegods i flokk

Vestlige, vantro borgere på venstresiden kan trygt stille opp i denne hatefulle markeringen, for de vet at politiet ikke vil stoppe den. PST kommer ikke til å kalle dem inn til bekymringssamtaler, og NRK og resten av norsk presse kommer ikke til å publisere bilder av dem under tittelen «Her er flokken som støtter terrorens tankegods». Man kan jo bare forestille seg hva som ville skjedd hvis flokkevis av høyreekstreme gjorde noe lignende 22. juli? Men slike høyreekstreme finnes heldigvis ikke i samfunnet vårt. Dessuten har vi borgere som tilhører høyresiden både folkeskikk, anstendighet, moral, demokratisk sinnelag og sivilisert adferd.

Alle normale mennesker vil fordømme enhver slik markering uten forbehold. Men ikke venstresiden, som skal flokke seg under Hamas Palestina-faner for å markere at Israel har skylden for terrorangrepet 7. oktober. Slik har terrorangrep blitt den nye politiske aktivismen – godkjent og anerkjent av venstresiden som berettiget «motstandskamp», og hva er vel 1200 uskyldige liv mot et slikt høyverdig mål?

Hvem bryr seg om barn som blir torturert foran foreldrene, kvinner som blir voldtatt til døde og dansende ungdommer som blir nådeløst skutt i hodet mens de ber for sine liv? Vi snakker tross alt om den hellige Palestina-saken! Målet helliger middelet. Man må som kjent knekke noen egg for å kunne lage omelett.

Venstresiden og deres indre fiende av islamister bryr seg ikke; de er nemlig uangripelige og kan gjøre hva de vil uten konsekvenser, og det er dét denne markeringen dreier seg om – bare 13 år etter at venstresiden selv ble angrepet ved hjelp av terror. Det å gjøre seg til venner med umoralsk barbari, er ille nok, men enda verre er dette åpenbare svermeriet for terror og terrororganisasjoner, som fungerer som et signal og en oppmuntring til islamister over hele verden: Se hva Norge godtar! Nå er alt mulig!

Slik synker venstresiden ned i en sump av umoral og islamistisk ekstremisme. Selve datoen gjør enhver deltaker i denne markeringen til en simpel drittsekk. Etter eget valg!

 

Kjøp Giulio Meottis «De nye barbarene» fra Document Forlag her! Kjøp eboken her.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.