NTB

Israel sier over 2000 mål er angrepet i operasjonen mot Hizbollah i Libanon.

Det er den israelske hæren som fredag opplyser at det er rettet angrep mot 2000 mål i løpet av de fire dagene som er gått siden den israelske innmarsjen i det sørlige Libanon.

– Over 2000 mål er blitt angrepet, blant dem krigere, militære bygg, våpenstillinger og annet, heter det i en kunngjøring.

Det israelske militæret hevder også å ha drept rundt 250 Hizbollah-krigere i bakkeoperasjonen som er innledet i landet. Opplysningene er ikke verifisert av uavhengige kilder.

Ytterligere to israelske soldater er drept i kamp, denne gangen i et droneangrep mot Nord-Israel, ifølge israelske militærmyndigheter. En nyhetskanal melder at angrepet kom fra irakisk område og traff en israelsk stilling på Golan-høydene.

Radiostasjonen til den israelske hæren sier at to droner kom fra Irak, og at den ene ble skutt ned av lutforsvaret. Den andre skal ha eksplodert like ved en israelsk forlegning.

To andre soldater skal ha blitt alvorlig såret i angrepet. En soldat fikk moderate skader, mens 21 andre ble lettere såret, melder den israelske avisen Haaretz.

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.