Jörn Klein er professor i mikrobiologi og smittevern ved Universitetet i Sørøst-Norge. Han har i flere år meget aktivt promotert mRNA-baserte såkalte koronavaksiner. Høsten 2024 fortsetter han med dette i store norske medier som Aftenposten.

5. oktober 2024 publiserte NRK en artikkel med tittelen «–Unge og friske bør vurdere å ta koronavaksinen». Klein uttalte der at «alle» nå bør vurdere om det er behov for en oppfriskningsdose med mRNA-injeksjoner. Han gikk dermed lengre enn det Folkehelseinstituttet (FHI) gjorde på samme tid. «Spesielt for gravide og små barn finnes det gode argumenter for oppfriskningsvaksinen», hevdet han.

Jörn Klein påpekte at det amerikanske smittevernbyrået Centers for Disease Control and Prevention (CDC) høsten 2024 fremdeles anbefaler koronavaksine til absolutt alle personer i USA som er over seks måneder gamle.

Også unge og friske bør vurdere å ta koronavaksinen, mener professor

Mitt standpunkt på dette er meget klart: Sett i lys av alarmerende rapporter om et stort antall farlige skadevirkninger og dødsfall bør alle mRNA-baserte produkter trekkes tilbake fra markedet. Ingen mennesker bør få flere doser av dette, uansett alder og kjønn.

De siste som skal innsprøytes med dette er gravide kvinner og små barn. Å anbefale at spedbarn ned til en alder av seks måneder skal få sprøyter med kunstig mRNA er uhyrlig, om ikke direkte kriminelt.

Korona-vaksinene er farlige og må stoppes umiddelbart

Koronavaksineringen representerer en gigantisk moralsk kollaps som krysser partilinjer. Regjeringer over hele den vestlige verden, uansett hvilket parti som har sittet ved makten, har promotert mRNA-sprøyter. Kritikken mot dette har heller ikke alltid fulgt partipolitiske skiller.

I juli 2021 gikk Susanne Heart, som på dette tidspunktet var fylkespolitiker i Rogaland for Miljøpartiet De Grønne (MDG), ut med et åpent brev hvor hun ba regjeringen Solberg om å pause vaksineringen. Hun skrev blant annet følgende:

«Pandemien har ført til massiv inngripen i enkeltmenneskets liv, uten at alle tiltak har solid nok forskning bak seg. Jeg er bekymret for at tiltak, og da spesielt massevaksineringen, som er basert på manipulering av kroppens eget system, kan medføre tragiske og uforutsette utfall på lang sikt. Som folkevalgt, og dermed ombudsperson for folket, kjenner jeg på et ekstra stort ansvar for befolkningens ve og vel, menneskerettigheter og den enkeltes rett til å bestemme over egen kropp. Det oppleves nå et merkbart gruppepress, i alle aldersgrupper, for å ta en vaksine som enda ikke er formelt godkjent. Retten til å ta selvstendige valg blir svært forstyrret. Og nå står barn og unge for tur.

Interessant er det også at mRNA- og DNA-vaksinenes oppfinner og ‘far’, Dr Robert W Malone, selv er bekymret og ber om at vaksineringen nå settes på pause i sin artikkel ‘Bioethics of Experimental COVID Vaccine Deployment under EUA: It’s time we stop and look at what’s going down’.

Er regjeringen klar over det spesielle ansvaret som ligger hos myndighetene gjennom å aktivt påføre friske mennesker potensielle skader og potensiell død gjennom massevaksinering? Er regjeringen klar over at et slikt ansvar veier mye tyngre enn død og skader som skjer ved naturlig sykdom og pandemi? Er regjeringen klar over at det for ettertiden kan ses på som et svik mot befolkningen hvis det skulle vise seg at vaksinene faktisk ødelegger flere liv enn Covid19-sykdom ville gjort?»

Heart uttalte til avisen VG hvorfor hun skrev sitt åpne brev:

«Jeg baserer det på min bekymring om at vi ikke har nok sikkerhetsdata på om vaksinen er trygg nok på lang sikt for aldersgruppene som nå skal vaksineres, og da spesielt barn og unge. Risikoene død og skade i forhold til covid-19-sykdom ser ikke ut til å være så stor at det er verdt denne eksperimentelle massevaksineringen på de unge som nå gjenstår. Vi bør pause istedenfor å haste med denne gruppen før vi har mer data».

Susanne Heart fikk ikke støtte fra det politiske miljøet for dette i 2021, heller ikke fra hennes eget parti. Partisekretær Torkil Vederhus i MDG forsikret at partiet støttet massevaksineringen.

Guri Melby, partileder i Venstre som i 2020 og 2021 var Kunnskaps- og integreringsminister i Erna Solbergs regjering, reagerte kraftig på det åpne brevet fra Heart.

«Som kunnskapsminister reagerer jeg sterkt når denne MDG-politikeren hevder at regjeringen gjennom massevaksineringen ‘aktivt påfører friske mennesker potensielle skader og potensiell død’. Det er en farlig og fullstendig useriøs anklage», skrev Melby i en epost til NTB i juli 2021.

Melby fryktet at færre vil ta vaksine som følge av slike utspill. «Det er godt dokumentert at vaksinen redder liv, og folkevalgte kan ikke spre konspirasjonsteorier om at den er farlig. En av de tingene jeg har fryktet mest under pandemien, er at vaksineskepsis skal få etablere seg. Til nå har jeg tenkt at dette har handlet om grupperinger og utskudd som kan bli slått ned som ubetydelige. Nå ser vi også at det lever i etablerte partier», skrev hun.

Lederen for det visstnok veldig liberale og tolerante partiet Venstre mente altså at man er et «utskudd» hvis man nøler med å begå medisinske eksperimenter på barn. Dette er dehumaniserende språkbruk, som illustrerer hvor hard hetsen var mot alle som viste den minste skepsis overfor mRNA-sprøytene. Hun ville også at de skulle bli «slått ned».

Guri Melby (V) mener historie og religion ikke er så viktig for elevene

Da politikere over store deler av verden hevdet at de såkalte vaksinene var «trygge og effektive» var dette en løgn. Det forelå ingen vitenskapelig gyldig dokumentasjon foretatt over lang tid som beviste at injeksjonene var trygge. Dette var et gigantisk, statlig promotert medisinsk eksperiment på befolkningen, inklusive mange barn.

Susanne Heart har fortsatt å advare mot potensielle skadevirkninger fra mRNA-injeksjonene i 2022, 2023 og 2024.

Den 24. november 2022 skrev Heart et åpent brev til Stortingets representanter fra alle partier, med tittelen «Har massevaksineringen vært katastrofal?» Hun påpekte at «Når oppgjørets time kommer, vil Stortinget ha ansvaret, dersom ikke grep tas nå».

Hva slags konsekvenser har det egentlig når cellene i kroppen din blir innsprøytet med kunstig og unaturlig stabilisert mRNA? I desember 2022 uttalte Susanne Heart følgende:

«mRNA- og DNA-vaksiner er en ny teknologi innen medisinen. Den baserer seg på at man sprøyter inn i kroppen et syntetisk mRNA, altså ikke-menneskelig, med en sekvens digitale koder. For at cellene våre ikke skal støte fra seg det fremmede mRNA’et må det kamufleres inn i en liten fettperle som kalles nanolipid. Denne fettperlen blir akseptert av cellens forsvarssystem og vipps så er mRNA’et inni cellene våre. Derfra gir mRNA’et beskjed om hvilket protein cellen skal produsere. I dette tilfellet spike-proteinet. Våre menneske-celler blir dermed lurt til å bli proteinfabrikker for ikke-mennesklige proteiner. Nå viser studier at spikeproteinet er funnet i store deler av kroppen etter vaksinering, selv om det ble fortalt at det ville holde seg i armen. Hvor lenge og hvilke celler i kroppen som produserer spike-proteinet, er det visst ingen som kan svare på. Heller ikke hvor stor skade det gjør i kroppen. Fordi det aldri har vært testet ut på mennesker før. Vi er det store eksperimentet».

Advarslene har vært der, men er blitt ignorert av myndighetene.

Dødsfall fra hjertesvikt blant unge mennesker har økt markant siden koronavaksineringen. Blant amerikanere i alderen 18-44 år har det vært en 66 prosent økning i tilfeller av hjerteinfarkt på bare fire år, fra 2019 til 2023. Det er en svært stor økning. Dette er ikke statistisk støy. En av fem hjerteinfarktpasienter i USA er nå yngre enn 40 år, noe leger kaller «alarmerende».

Steve Kirsch, som er meget dyktig på statistikk, antyder at såkalte koronavaksiner hadde tatt livet av minst 600.000 mennesker i USA fram til juli 2024, og mange millioner mennesker på verdensbasis. Dette inkluderer etter hans beregninger 14.000 dødsfall blant personer i alderen 10-19 år i USA . Tallet stiger fortsatt.

En tilsvarende andel ville tilsvare et par hundre døde mennesker i alderen 10 til 19 år selv i Norge.

I Norge i år 2023 var det 128 flere dødsfall fra sykdom enn forventet blant personer i alderen 1-39 år, en overdødelighet på hele 50 prosent blant unge mennesker. Dette inkluderer riktignok personer i 20-årene og 30-årene, som fremdeles er ganske unge, men ikke barn. Tallet er likevel høyt.

På bare ett år har dusinvis av norske barn eller ungdommer mer enn normalt dødd av sykdom. Det kan dreie seg om et hundretalls døde barn i Norge siden vaksineringen startet i 2021. Selv om myndighetene og massemediene hevder noe annet er mRNA-baserte såkalte koronavaksiner den hovedmistenkte bak disse mange uforklarte dødsfallene blant unge mennesker.

Mange norske barn som hadde livet foran seg kan nå kan være døde fordi deres egne myndigheter og helsevesen presset på dem farlige sprøyter med eksperimentell genteknologi som de ikke trengte.

Hittil har ingen blitt stilt til ansvar for dette. Tvert imot. Etter flere år med overdødelighet fortsetter personer som professor Jörn Klein å anbefale flere injeksjoner med mRNA til barn og gravide kvinner. Statskanalen NRK stiller opp som megafon for denne politikken.

Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone!

Kjøp Totalitarismens psykologi her! Kjøp eboken her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.