Det er slik at Koranen kapittel 66 vers 1-5 er åpenbart til Muhammed i sammenheng med en spesifikk hendelse i livet hans.

Dette handler om en hendelse i livet hans der han en dag var hos en av sine koner med navnet Hafsa siden det var hennes tur til å ligge med Muhammed den dagen. Muhammed hadde som vane å ligge med alle sine koner i tur og orden. Hafsa dro en tur ut for å besøke sin far Omar, han var en av Muhammeds følgesvenner og ble den 3. khalifen i islam etter Muhammed og Abu-Bakr. Mens Hafsa var på besøk hos sin far Omar så hoppet Muhammed i senga med en koptisk kristen slavinne som het Maria og som også befant seg i huset til Hafsa den dagen. Hafsa kom plutselig tilbake fra besøket hos sin far og fant Muhammed i senga med Maria. Hun ble da rasende på Muhammed på grunn av at han drev og hadde sex med en slavinne i hennes seng mens hun var ute.

Dette utviklet seg til en konflikt mellom Muhammed og Hafsa og hun fortalte dette også videre til en av de andre konene hans Aisha. Etter dette så fikk alle konene hans vite om denne lite sofistikerte hendelsen som befant seg i huset til Hafsa.

Denne konflikten eksladerte seg så mye at Allah selv måtte gripe inn i denne konflikten for å rydde opp og åpenbarte dermed Koranen 66,1-5 til Muhammed.

Dette ble dermed også en del av Koranen.

Jeg klassifiserer dette som en ganske vulgær handling av Muhammed og skjønner godt at Hafsa ble rasende på Muhammed når det var hennes tur til å ligge med han den dagen og fant han i senga med en annen kvinne mens han hadde sex med henne.

Det kritiske spørsmålet her blir da følgende:

– Hva slags «profet» er dette som ikke kan kontrollere sine seksuelle lyster på en bedre måte enn dette og når disse muslimene snakker om selvdisiplin hele tiden, hvor er selvdisiplinen til profeten deres i denne sammenhengen?

Emanuel Sarwar er en troende og praktiserende kristen som vokste opp med islam og har kunnskap om både Bibelen og Koranen.

Les mer fra Emanuel, som ønsker å fortelle nordmenn sine tanker om islam i Norge.

Koranen motstrider både Bibelen og seg selv – Document

Jesus var ikke muslim, han var en jøde fra Israel – Document

Muslimske misjonærer lyver om Koranen for å konvertere vantro – Document

Document Radio 21. august 2024 – Document

Document er en uredd og uavhengig avis som forteller deg sannheten. Abonner her. 

Er du lei av media som ikke forteller deg alt? Støtt frie og uavhengige Document.

Kjøp «Europas underlige død» her.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.