Politiet rykket natt til mandag ut for å stoppe en slåsskamp mellom en passasjer og en taxisjåfør i veibanen inne i Vålerengatunnelen i Oslo.

Ifølge et vitneutsagn ble taxisjåføren angrepet av passasjeren mens bilen var i fart. Da de to i kampens hete «ramlet ut av førerdøren», trillet bilen bakover og traff tunnelveggen.

Bilen fikk såpass store skader at den ikke lenger var kjørbar. Den ble derfor hentet av en redningsbil.

De to kamphanene fortsatte slåsskampen utenfor bilen, midt i veibanen i nordgående retning. Oslo politidistrikt opplyser ikke om hendelsen kan få strafferettslige konsekvenser for angriperen.

– Vi har kontroll på en taxisjåfør og en kunde som har hatt en uoverensstemmelse. Ingen alvorlig skadet, men en av partene har en blodig leppe, opplyste Oslo politidistrikt på X klokken 2.03.

Venstre felt i nordgående retning ble stengt i påvente av at drosjen skulle bli hentet. Klokken 02.50 meldte politiet at veien var åpnet igjen.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.