Hvor mange attentatforsøk skal det til før Secret Service sørger for tilstrekkelig sikkerhet for Donald Trump, spør New York Post i en lederartikkel

På søndag fikk en agent tilfeldigvis øye på et geværløp som stakk ut av et gjerde på Trump International Golf Club – og skjøt mot gjerningsmannen, noe som skremte ham bort.

Likevel kom den potensielle skytteren så nær som 300 yards – nesten like nær som attentatmannen fra Pennsylvania, som ville ha lyktes hvis Trump ikke tilfeldigvis hadde snudd hodet i akkurat det rette øyeblikket.

Og det var etter at Trumps sikkerhet angivelig ble oppgradert i kjølvannet av informasjon om at Iran aktivt er ute etter ham.

Likevel ble gjerningsmannen i West Palm Beach tatt fordi en sivilperson så han flykte fra åstedet og fikk tatt et bilde av kjøretøyet, inkludert nummerskiltet.

Hvis president Biden hadde spilt golf, ville hele banen vært «omringet» med beskyttelse, sier sheriff Ric Bradshaw i Palm Beach County, som er demokrat.

Men Trump er «ikke den sittende presidenten, så sikkerheten er begrenset til de områdene som Secret Service anser som mulige mål, skriver The Post videre.

Redaksjonen legger skylden på Demokratenes og mediene som i åtte år har demonisert Trump som en eksistensiell trussel mot det amerikanske demokratiet – en retorikk som lett kunne inspirere en galning som den identifiserte gjerningsmannen Ryan South.

Miranda Devine, stjernereporteren i New York Post skriver samtidig at Demokratenes og medienes hensynsløse retorikk har skylden for det andre attentatforsøket mot Trump og nevner flere eksempler.

I forrige uke beskyldte Kamala Harris feilaktig Trump for å ha kalt nazister for «fine folk», lovet et «blodbad» og for å være ansvarlig for «det verste angrepet på vårt demokrati siden borgerkrigen – 6 januar.

Hun og Biden og deres støttespillere overdriver stadig 6. januar-opprøret og bruker det til å fremstille Trump som en «trussel mot demokratiet».

Joe Biden har stemplet Trump og «MAGA-republikanerne» som «halvfascister» og innenlandske terrorister.

Tim Walz kalte Trump en «fascist» og «trussel mot demokratiet» som vil «sette folks liv i fare».

På orwellsk vis beskylder de Trump og hans støttespillere for å oppildne til vold, selv om bevisene nesten utelukkende peker den andre veien, skriver Devine videre.

Etter krisen i Springfield, Ohio, har republikanerne i de siste dagene blitt beskyldt for å oppfordre til vold og sette livene til migranter fra Haiti i fare. Men ingen av demokratene eller medier bryr seg om det egentlige problemet de har skapt med åpen grense i over tre år.

I stedet fortsetter de og mediene retorikken og demoniserer nå de lidende innbyggerne i Springfield og fremstiller alle som setter søkelyset på deres situasjon som voldelige fanatikere.

Devine lurer på hva som skal til for at de skal tone ned sin uberettigede retorikk mot Trump og hans støttespillere. Vi vet alle svaret på det.

New York Post rapporterer også om Rachel Vindman som skriver på X at ingen ører ble skadet, så bare fortsett med søndag ettermiddag.

Vindman er kona til Alexander Vindman som var vitne i riksrettssaken mot president Donald Trump i 2019. Hans vitnemål ga bevis som resulterte i en anklage om maktmisbruk i den første riksrettssaken mot Donald Trump. Som vi vet ble han funnet ikke skyldig.

Document er en uredd og uavhengig avis som forteller deg sannheten. Abonner her. 

Er du lei av media som ikke forteller deg alt? Støtt frie og uavhengige Document.

Kjøp «Europas underlige død» her.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.