Secret Service-agenter løsnet skudd mot en bevæpnet person som de tror hadde Trump som mål. Det er det andre attentatforsøket mot Trump på litt over to måneder. Denne gang var Secret Service føre var.

-En meget alvorlig hendelse kalte den lokale politisjefen William D. Snyder.

Trump spilte golf på West Palm Beach-gulfbanen da det ble hørt skyting. Nå sier Secret Service at det var de som skjøt. Flere detaljer er ventet ut over kvelden.

Trump sier han er i trygghet. Han lover å fortsette kampanjen og aldri gi seg.

Medier og Demokrater forsøkte søndag å gi Trump og Vance skylden for fokus på innvandringen og den problemer. Guvernøren i Pennsylvania, Josh Shapiro, sa de to påtok seg et stort ansvar.

Så er det Trump som igjen blir truet antagelig på livet.

En gjerningsmann skal være pågrepet. En hvit mann, sies det.

Secret Service har ikke råd til flere blundere. Rapporten om det som hendte 13. juli i Butler Pennsylvania skal være helt knusende, ifølge både Republikanere og Demokrater.

Attentatet vil garantert gi Trump en boost etter en svakere prestasjon enn ventet under debatten sist tirsdag. Trump lot seg provosere og ble sint. Han sa han ikke ville ha flere debatter, men er nå på glid.

Hans opptreden i Butler 13. juli vakt beundring over hele verden. Trump reiste seg og knyttet neven. Han vil aldri gi seg.

Amerikanerne liker hva de ser. De liker en fighter.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.