Document ble tilsendt dette bildet fra Ammerud i Oslo. Akkurat som i Vikersund skal ikke hvite mennesker føle seg trygge.

Dette er et lite problem i et land hvor alle etniske innbyggere faktisk er hvite. De har ikke valgt sin hudfarge, men skal likevel straffes.

Vi har lover og regler, som den utskjelte paragraf 185, som beskytter alle grupper som ikke er normale nordmenn uten merkelige seksuelle preferanser eller en hudfarge som hører hjemme i Afrika, eller en religiøs ideologi som hater kvinner og jøder, og burde bli værende i arabiske områder.

Hvor lenge vil nordmenn akseptere undertrykkelse i sitt eget land? Så å si ingen politikere jobber for våre interesser. Det hjelper ikke en etnisk nordmann å ha vokst opp som såkalt trangbodd eller sårbar. Vi vanlige nordmenn har feil hudfarge, feil legning og er dessuten ekstremister hvis vi protesterer.

Skriften på veggen: Heggen kirke ble tagget med «drep hvite» og «KKK fakkeltog»

Til han som har tagget denne bygningen: Husk at også Støre, Barth Eide og Solberg er hvite. Personlig er jeg sterkt uenig med de nevnte personene, men vold vil aldri være min løsning.

Dog vil jeg advare deg om at hvis du angriper mine barn, som helt uten skyld er født med hvit hudfarge, så finnes det ingen begrensninger på hvordan jeg vil reagere.

Selvsagt er det her neppe snakk om en reell trussel, men er trolig mer et spill for woke-galleriet. Men realiteten er at svarte mennesker dreper folk i langt større grad enn hvite.

Derfor er det rett og slett skammelig å reklamere for enda flere dødsfall.

Kjøp Giulio Meottis «De nye barbarene» fra Document Forlag her!

Usensurerte nyheter. Abonner på frie og uavhengige Document.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.