Trump Media & Technology-aksjen endte onsdagen ned 10,47 prosent. Aksjen startet dagen med et fall på 18 prosent før den hentet seg noe inn igjen.

Det skjer etter nattens debatt i Pennsylvania, der de to presidentkandidatene barket sammen, skriver E24.

En CNN-måling viser også at flertallet mener Harris «vant» gårsdagens debatt.

– Det du ser i tippemarkedet er folk som sier at hun vant debatten, kanskje hun går opp et par prosentpoeng på meningsmålingene, og det er derfor Trump-aksjen er ned, sier Matthew Tuttle, investeringsdirektør i Tuttle Capital Management, til Bloomberg.

Donald Trump er majoritetseier i Trump Media & Technology, som ble børsnotert tidligere i år og eier det sosiale mediet Truth Social.

Aksjen gikk kraftig opp i dagene før debatten, og har ellers svingt mye siden den ble børsnotert tidligere i år.

Etter at Trump ble skutt 13. juli, bykset aksjen til værs. Og norske småsparere satt klare til å trade på svingningene.

I løpet av onsdagen har Trump sin beholdning i selskapet tapt seg med 224 millioner dollar, eller rundt 2,4 milliarder norske kroner etter dagens kurs, ifølge en utregning gjort av E24.

Da selskapet gikk på børs, var det med en avtale om at Trump ikke kan selge aksjene sine før det har gått seks måneder. Denne perioden utløper torsdag neste uke.

 

Synes du verden går av hengslene? Vil du forstå hva som skjer og kanskje stritte imot? Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok her og som ebok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.