Trump leder for første gang på det som er liberales favorittgallup: New York Times/Siena. Riktignok med ett poeng, men det kjennes likevel søtt, og for Kamala er det ydmykende.

Siena-målingen er gullstandarden for Demokrater og liberale medier. Å se at Trump leder med ett poeng, er et alvorlig varsel om at Harris taper. I 2020 lå Biden hele tiden foran med åtte prosent.

Panikken skal ha brutt ut i Demokratenes leir. De har interne målinger som forteller dem hvilken vei det går. Likevel lar de ikke Kamala stille til intervju.

Trump lå aldri over 41 prosent i 2020, nå ligger han på 48. Det skremmer vannet av Demokratene.

Trump og hans medkandidat J.D. Vance viser en enorm budskapsdisiplin og er konstant til stede i mediene. De driver en sakskampanje. Det mest imponerende er at Trump nesten ikke havner i trøbbel lenger, noe jeg trodde han ikke var i stand til. Vance er intet mindre enn en politisk superstjerne, særlig i møte med ubarmhjertig korrupte og fiendtlige medieintervjuer. Uansett hvor mye mediene prøver, blir Vance aldri tatt på sengen. I stedet gjør han dem målløse.

I mellomtiden, som jeg har sagt (for det meste alene) siden konventet, driver Kamala en av de verste presidentkampanjene jeg noensinne har sett. Hun er en total tulling, en fullblods nevrotiker som mangler selvsikkerhet, selvtillit, forståelse for sine egne politiske standpunkter og politiske ferdigheter. Hun snur på gamle standpunkter fordi ingen kan forsvare dem. Hun gjemmer seg for mediene, selv dem som desperat ønsker at hun skal vinne, fordi hun ikke kan artikulere eller forklare sine flip-flops. Ærlig talt, hun kan ikke artikulere eller forklare noe som helst.

Når amerikanerne ser hva som skjedde, ser du forklaringen på Trumps status.

 

FBI raidet hjemmet hans. Mediene drev i årevis et korstog av løgner for å fremstille ham som en russisk spion og opprører. Fascistiske demokrater forsøker å fengsle ham på livstid, ruinere ham med rettsoppgjør og ta fra ham forretningsimperiet hans. Han blir stadig uthengt som «forbryter», «rasist», «voldtektsmann», «trussel mot demokratiet» og «den neste Hitler». Da 2024-kampanjen hans begynte å trekke fra Joe Biden mot en triumferende november-seier», skjøt de ham i ansiktet og kastet deretter spillebrettet på gulvet og krevde en omkamp med Kamalas «glede»-kampanje uten granskning – en kampanje som ble støttet av titalls billioner dollar i gratis heiagjeng fra bedriftsmediene …

«Alle eiendomsmeglere i New York gjør det han [Trump] gjorde. Ingen har noen gang blitt siktet for dette … Du vet, det er en perversjon av rettferdighet.»
Han kritiserte også statsadvokat Fani Willis i Fulton County, Georgia, for å ha utført en «parodi på rettferdighet» ved å tiltale ham for å ha konspirert for å omgjøre valget i 2020.

«For å si det mildt, det er en hån mot rettferdigheten. Hun er en vits … Hele greia er motbydelig. De er bare ute etter å ta ham [Trump]», sa talsmannen om Willis.

https://www.breitbart.com/politics/2024/09/08/nolte-trump-tops-kamala-in-new-york-times-siena-national-poll/

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.