Den islamske terroren er tilbake i Europa. Men i virkeligheten forsvant den aldri helt. Europeere har vennet seg til at voldelige muslimer dreper folk uten grunn, og glemmer like fort som mediene slutter å skrive om det.

Terrorangrepet i Solingen 23. august er allerede glemt. Mediene fokuserer ikke på at drapsmannen Issa Al H, som mistenkes å være tilknyttet Den islamske staten (IS), egentlig aldri skulle vært i Tyskland. Tyske politikere lot ham dermed drepe tre personer og skade åtte, og ironisk nok tilhørte de en gruppe mennesker som feiret mangfoldet.

I Tyskland er denne typen islamistisk nihilisme urovekkende nok i ferd med å bli den nye normalen, skriver Tom Slater, redaktør av Spiked. Men dette gjelder ikke kun Tyskland, hele Europa preges av en nihilisme hvor etniske europeere ofres uten at noen politikere hever et øyenbryn.

Man maser om hatefulle ytringer, og arresterer folk som reagerer upassende når tre småjenter blir slaktet i Southport. Men de politikerne som slipper drapsmennen inn, blir aldri straffet. De står for det egentlige hatet: De hater sin egen befolkning.

Det har vært flere hendelser i Tyskland, og de fleste er såkalt småskala terror. Som den ene terroristen som angrep en anti-islam-demonstrasjon i Mannheim som endte med at en politimann ble drept.

Man ser ikke lenger de gigantiske terrorangrepene, som Bataclan. Men dette skyldes et intensivt arbeid av sikkerhetsstyrker, som forhindrer et skremmende antall terroraksjoner.

Et eksempel er den planlagte terroraksjonen mot en Taylor Swift-konsert i Wien. Dette kunne endt med et massedrap Europa hittil ikke har opplevd i etterkrigstiden. Planene ble avslørt, men Swift avlyste allikevel alle konsertene sine i Østerrikes hovedstad. Islam styrer showet, med andre ord. Ingen sier lenger at the show must go on. Allah sier nei.

Også i juni, under sommerens fotball-EM, var det store planer som ble forhindret av tysk sikkerhetspoliti. Nok en gang var IS involvert.

I juli ble et annet IS-komplott forpurret etter en rekke razziaer i forkant av EM-finalen mellom England og Spania. I april ble tre tenåringer – 15, 15 og 16 år gamle – arrestert, mistenkt for å ha forherliget Den islamske staten og planlagt angrep på kirker.

Dette er den nye hverdagen, og det blir bare verre for hvert år som går.

Hvis Europa skal overleve, må det gjøres noe drastisk med migrasjonen

Det er utallige eksempler, det eneste de har til felles, er to ting: a) Islam står bak, og b) Vi glemmer det i løpet av kort tid.

Tross alt: Det siste gigantiske terrorangrepet er ikke så lenge siden. I mars førte et islamsk terrorangrep mot Crocus City Hall i Moskva til 145 dødsfall. Men russere er jo ikke så populære for tiden, så det er lett å overse slike detaljer. Terroristene skal ha vært tilknyttet ISIS-K, som etter å ha fått et blodig fotfeste i Sør- og Sentral-Asia også har begynt å gjøre seg gjeldende utenfor Pakistan og Afghanistan.

Det er ufattelig at denne terroristiske, fascistiske trusselen ikke står i sentrum for den politiske diskusjonen i hele Europa.

I tillegg har vi mengder med voldtekter, ran, knivstikkinger og drap over store deler av Vest-Europa. Hvis man mister sin sønn eller datter, har det ikke så veldig stor betydning om han eller hun døde alene; smerten og sorgen er like stor.

Husker dere terrorangrepet i Hartlepool i oktober? Jeg tviler. Det som skjedde, var at en marokkansk asylsøker, inspirert av Hamas’ pogrom i Israel, knivstakk sin iranske samboer, som hadde konvertert til kristendommen, før han drepte en 70 år gammel mann på åpen gate.

I oktober hadde Israel ennå ikke angrepet Gaza-stripen. Det var altså 7. oktober som inspirerte denne «hyggelige» drapsmannen av typen som vestlige politikere ikke kan få nok av.

Terroren rammer også lovlydige innvandrere. Både i Hartlepool og i Solingen var en av dem som nesten ble drept, fra Iran.

Men i Storbritannia, som i mange andre europeiske land, synes elitene å være desperate etter å skifte tema. Ofte til spørsmålet om ytre høyre.

Etter opptøyer som følge av Southport har Labour-regjeringen snakket om lite annet. I Tyskland har myndighetene panikk fordi AfD gjør det godt i lokalvalgene. Utrolig nok er det en god del tyskere som ikke liker importen av drapsmenn og voldtektsforbrytere – som skattebetalerne må forsørge. Slike «ekstreme» holdninger kan ikke tåles.

Fokuset på høyreekstreme minner om ren galskap.

Siden 2005 har 95 mennesker blitt drept i Storbritannia i islamistiske terrorangrep. I samme periode har ytre høyre drept tre personer. Islamistisk ekstremisme står også for tre fjerdedeler av MI5s terroretterforskning.

Slik ser det ikke ut hvis man leser regimemedier. Det verste er at myndighetene konsekvent ignorerer faren fra islam-gjengen, og overdriver trusselen fra høyre.

Nettverket Prevent er det sterkt kritiserte britiske programmet for å bekjempe ekstremisme. Selv om nesten 95 prosent av terrordrapene utføres av islamtro gjerningsmenn, og kun 3–4 prosent av såkalt høyreekstreme, fokuserer Prevent mest på de sistnevnte.

Ifølge ferske tall gjelder bare 11 prosent av henvisningene til Prevent islamistisk ekstremisme, mens 18 prosent gjelder høyreekstremisme. Skjevfordelingen kan nesten ikke bli mer ekstrem.

Vi ser det samme i Norge. Alle husker drapet på Benjamin. Ingen husker alle drapsofrene som innvandrere, og særlig muslimer, har påført oss. Allas lika värde, sier hjernevaskede svensker. Men alle er tydeligvis ikke like mye verdt.

En analyse av Prevent i 2023 konkluderte med at grensene for hva som regnes som islamistisk ekstremisme i programmet, er «for snevre», mens grensene for høyreekstremisme er «for vide».

No shit, Sherlock!

Prevent kaller det høyreekstremt hvis man sender «mildt kontroversielle eller provoserende former for mainstream, høyreorienterte kommentarer», konkluderte William Shawcross, som ledet den uavhengige undersøkelsen.

Dette har vi sett flere eksempler på etter Southport. Men dette gjelder ikke bare for briter. Hele Vest-Europa er smittet av den samme dødelige sykdommen. Islam er en langt farligere pandemi enn covid-19. Og mot denne pandemien nekter myndighetene våre å vaksinere oss.

Det sivilisatoriske selvmordet virker ønsket av nihilistiske politikere som forakter sin egen kultur og sin egen befolkning. De trives tydeligvis best i moskeene, hvor skillet mellom kvinner og menn ikke kan bli mer tydelig. Her er det ikke noe av allas lika värde,

Da Nancy Faeser ble innenriksminister i 2022, var noe av det første hun gjorde, å legge ned regjeringens ekspertgruppe om islamisme. I stedet opprettet hun en ekspertgruppe om «islamofobi».

Hele den trangsynte eliten synes å mene det samme: Å konfrontere terror utført av muslimer er å angripe alle muslimer, og kan føre til en økning av livsfarlig høyreekstrem vold. Men dette er bare helt latterlig.

Det viser en forakt for både muslimer og ikke-muslimer. Alle muslimer er ikke terrorister. Og hvorfor har ikke høyreekstrem vold allerede eksplodert, etter de massive terrorangrepene vi allerede har opplevd? Hvor er terroren etter grooming-skandalen i Storbritannia?

Samtidig lukker elitene våre øynene for en giftig, virkelig fascistisk ideologi som tar liv etter liv i Europa – og som ikke har noe å gjøre med våre verdier om frihet, demokrati og toleranse.

Elitenes taushet om islamistisk terrorisme gjenspeiler en dødelig feighet. En feighet vi ikke kan tillate oss lenger. Trolig er det allerede for sent for land som Tyskland, Frankrike, Sverige, Belgia, Nederland og Storbritannia.

Norge kunne fortsatt ha overlevd som trygg og velstående nasjon. Men ingen har den politiske viljen som kreves. Det virker seriøst som om norske politikere heller ikke har noe ønske om å bevare Norge som et trygt og fritt land.

Derfor kommer også Norge til å bli ødelagt, et skritt av gangen. Det er kun et spørsmål om tid.

Kjøp Giulio Meottis «De nye barbarene» fra Document Forlag her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.