Etter at Kamala Harris – som gikk fra et null til en helt på mindre enn seksti sekunder – valgte «coach» Tim Walz som sin motkandidat, fortsetter historiene å komme som avslører at han virkelig er den mest jordnære og sympatiske mannen i hele universet.

Tove Bjørgaas i NRK gjorde rett i å sitere en CNN-reporter som sa at hun har funnet en lun og godslig fyr fra midt i USA som trolig har naboer med rød Trump-caps, men inviterer dem på en øl, likevel.

Tim er nettopp det, en lun og godslig fyr, og vi kommer nesten ikke over hvordan han, akkurat som «average» Joe Biden, resonnerer med oss vanlige folk.

NRK: – Kamalas smil og latter kan bli en viktig brikke i valgkampen

Den ene dagen snakker han om viktigheten av å rengjøre takrenner, og den neste dagen avslører ultraliberale Huffington Post en gripende historie om hvordan Tim vet hvordan man fjerner hodelus.

Hvem ville ikke fått gåsehud av en slik ydmykhet hos en mann som kan bli verdens nest mektigste mann. Etter Xi Jinping.

Det spiller ingen rolle at han vedtar lover som lar levende aborterte barn dø uten medisinsk behandling og gjør ingenting når byer brenner ned for rettferdighetens skyld. Noen ganger må vi ta det gode med det onde.

Minnesota har den mest radikale og inhumane abortloven i USA

Speaking of average Joe. Sist han ble observert, gikk han gjennom noen papirer på stranden i Delaware.  Ryktene sier at han jobber med Hunters benådning. Eller kanskje han så på et utkast til en avslørende memoar.

Nancy Pelosi bør skjelve i buksedressen, og kanskje Kamala også. Det går rykter om at begge to ikke spytter i glasset. Men vi vil ikke spre ondskapsfulle løgner, for i motsetning til Se og Hør er vi en anstendig avis.

Men dette er åpenbart ikke en løgn. Se på Kamala her under en debatt i 2019. Jeg anbefaler at de stenger barskapet før hun snubler inn i Det hvite hus.

Kamala har alt en kvinne kan drømme om

Et annet «fun fact» er at en Washington Post journalist har utvalgt Kamalas ektemann, Dough Emhoff, som et moderne sexsymbol.

Nok en grunn for oss vanlige kvinner til å beundre visepresidenten, men i hemmelighet hate henne fordi hun har alt en kvinne bør ønske seg. Hjerne, makt, skjønnhet, en fengende latter, og til og med gift med verdens mest sexy mann.

Jeg glemte nesten Tim. Det er lett å komme inn på et sidespor med all galskapen som skjer i det som en gang var det forjettede landet og som nå er blitt en bananrepublikk.

Huffington Posts overskrift i dag: «Minnesota Lt. Governor Reveals Tim Walz Anecdote That Makes Him Even More Likable». Minnesotas viseguvernør avslører en anekdote om Tim Walz som gjør ham enda mer sympatisk, skriver David Moye.

Som viseguvernør i Minnesota har demokraten Peggy Flanagan måttet rådføre seg med guvernør Tim Walz i en rekke saker – men hun fortalte nylig om en som lå litt utenfor stillingsbeskrivelsen.

Off topic igjen: Peggy Flanagan ligger for øvrig an til å bli landets første kvinnelige Native American (det som vi kalte for indianer, back in the day) guvernør når Walz blir visepresident.

I det nye Amerika er det mye viktigere hvilken farge, rase og kjønn du har enn hva du kan. Kamala Harris er et godt eksempel på det. Men det er selvfølgelig ikke noe galt med det.

Hjelp, Tim, barnet mitt har lus

Flanagan fortalte Politico i en historie publisert onsdag at hun kort tid etter valget i 2018 fant ut at datteren hennes hadde lus. Hennes første instinkt var å ringe Walz (er ikke det litt weird?).

Flanagan: – Hjelp, barnet mitt har lus, og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.

Ikke for å kritisere en kvinne og en indianer, men hun er viseguvernør i Minnesota og vet ikke hva hun skal gjøre hvis barna hennes får lus?

Flanagan innrømmet at hun var «kjempeskremt», siden «vi aldri hadde hatt med det å gjøre før». Walz visste imidlertid hva hun skulle gjøre og anbefalte en woke butikkjede:

Walz: – Gå til Target, og så FaceTime meg fra midtgangen.

Da hun ankom Target, ringte hun Walz, som fikk henne til å vise ham alle de forskjellige alternativene for hodelus som var tilgjengelige. Walz viste akkurat hvilken behandling hun skulle kjøpe:

Walz: – Ta den og når du kommer hjem, FaceTime meg igjen.

Oh boy, den fremtidige guvernøren i Minnesota må ha det opplagte inn med teskje, det er skremmende.

Flanagan sa videre til Politico at den neste samtalen mellom de to var fra badet hvor hun plukket lus fra datterens hår:

Flanagan: – Og han var fantastisk og coachet meg gjennom hele greia, og det er slik Tim Walz er.

Walz fortalte om sin bakgrunn som lærer og fotballtrener på Demokratenes landsmøte i forrige uke, skriver Huffington videre.

And they call the Republicans weird

De får ham til å høres ut som om han var trener for Minnesota Vikings, men når han ikke var i Kina for tredvte gang, jobbet han deltid som trener på en videregående skole. Assisterende trener, vel å merke. Ikke at det er noe galt med det.

Er det bare meg, men er det ikke litt «weird» å dra til Kina og gifte seg på årsdagen for massakren på Den himmelske freds plass?

Republikaneren Ron Johnsons synes det, men han er nok misunnelig på Walz’ raske berømmelse og jordnære, «good ol’» amerikanske personlighet.

Jeg vedder på at Johnson ikke vet hvordan man blir kvitt hodelus og har sikkert aldri rengjort en eneste takrenne.

Walz lot over 1000 bygninger brenne ned

Det er ikke bare anbefalinger om lusesjampo som viser at Walz har vist at han er en god nabo, skriver Huffington til slutt. På tirsdag gikk han visstnok viralt for en rant om viktigheten av rene takrenner som han laget for den sosiale medieserien «SubwayTakes».

– Jeg prøver å ikke dømme folk, men når jeg ser en velstelt rennestein, sier det mye om en person, sa visepresidentkandidaten.

Det sier vel kanskje mer om en person som lar over 1000 bygninger brenne til grunne under opptøyene i Minneapolis uten å løfte en finger. Mange minoriteter mistet sine livslange virksomheter, men for demokratene er de bare viktige når det er valg.

Fra spøk til alvor, vi bryr oss ikke om JD Vance vet hvordan man blir kvitt lus eller bryr seg om rene takrenner. Men vi vil helt sikkert få se flere gladhistorier om både Walz og Harris som ikke har noe med å styre et land å gjøre.

Gud hjelpe Amerika.

Document er en uredd og uavhengig avis som forteller deg sannheten. Abonner her. 

Er du lei av media som ikke forteller deg alt? Støtt frie og uavhengige Document.

Kjøp «Europas underlige død» her.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.