Demokratene i California har vedtatt et lovforslag som vil gjøre illegale  migranter kvalifisert for 150.000 dollar i boliglån for førstegangskjøpere.

Delstatsforsamlingen, som domineres av Demokratene, vedtok lovforslaget onsdag. Nå er det opp til guvernør Gavin Newsom (D) om loven skal realiseres.

Nok en gang rettes oppmerksomheten på Demokratenes mønster med å skape insentiver for ulovlig innvandring ved å gi de skattefinansierte fordeler til mennesker som ikke skal være i landet i det hele tatt, skriver Breitbart News.

Regningen sendes til skattebetalerne.

Låneprogrammet utvider et eksisterende program som ikke krever forskuddsbetaling eller rentebetalinger, men i stedet krever at låntakerne tilbakebetaler hovedstolen og en prosentandel av verdistigningen på boligen.

California er hjemstaten til Kamala Harris. Derfor vil Newsoms avgjørelse bli fulgt med argusøyne, og kan påvirke valgkampen i november.

Les også:

California viser oss den nye føydalismen i praksis

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som ebok!

Document er en uredd og uavhengig avis som forteller deg sannheten. Abonner her.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.