Etter at Robert F. Kennedy jr. trakk seg fra valgkampen og ga sin støtte til Trump, har han fått kraftig kritikk fra sine egne i den mektige Kennedy-familien. Hans kone, skuespilleren Cheryl Hines, er også veldig ukomfortabel med avgjørelsen hans.

Under et intervju på «Fox News Sunday» i går fortalte han programleder Shannon Bream om familiedramaet og et brev fra Kennedys søsken som fordømte hans støtte til Donald Trump. De skrev blant annet:

– Vi ønsker et Amerika fylt av håp og bundet sammen av en felles visjon om en lysere fremtid, en fremtid definert av individuell frihet, økonomiske løfter og nasjonal stolthet. Vi tror på Harris og Walz. Vår bror Bobbys beslutning om å støtte Trump er et svik mot de verdiene som vår far og vår familie setter høyest. Det er en trist avslutning på en trist historie.

Brevet var signert av Kathleen Kennedy Townsend, Courtney Kennedy, Kerry Kennedy, Chris Kennedy og Rory Kennedy, som alle er RFK jr.s søsken.

Joe Kennedy III, som er barnebarn av Robert F. Kennedy, delte brevet på X og skrev at det var godt sagt.

Kennedy fortalte Shannon Bream at han forstår at familien er urolige over beslutningene hans:

– Du vet, min familie er i sentrum av Det demokratiske partiet. Jeg har familiemedlemmer som jobber for Biden-administrasjonen. Biden har en byste av min far bak seg i Det ovale kontor, og han har vært en venn av familien i mange år.

– Jeg forstår at de er urolige over beslutningene mine. Jeg elsker familien min. Jeg føler at vi vokste opp i et miljø der vi ble oppmuntret til å diskutere med hverandre og debattere heftig og lidenskapelig om ting, og likevel elske hverandre. De står fritt til å ta stilling til disse spørsmålene. Det er mange, mange medlemmer av familien min som jobber med kampanjen min og som støtter meg.

– Jeg tror vi alle må være i stand til å være uenige med hverandre og fortsatt elske hverandre.

Kennedy skrev på X at hans kone, skuespillerinnen Cheryl Hines, var veldig ukomfortabel med avgjørelsen hans. Hines er best kjent fra HBOs «Curb Your Enthusiasm» (2000–2024), hvor hun spilte Larry Davids kone, Cheryl.

The Daily Beast skriver at Hines fikk brutal kritikk på nettet etter Kennedys beslutning om å støtte Trump.

Randi Mayem Singer, som er manusforfatter og jobbet blant annet med filmen «Ms. Doubtfire», skriver:

– Hun vil ikke se dette, fordi hun blokkerte meg, men Cheryl Hines og hennes usle Kennedy kan begge dra til helvete.

Det ser ikke ut til å være noen grenser for det nedrige språket disse såkalte woke eliter i Hollywood vil bruke.

Kennedy hadde tidligere uttalt i intervjuer at Hines ville skille seg fra ham dersom han takket ja til en rolle i Trump-administrasjonen.

RFK Jr.’s Wife Reportedly Not Happy About Trump Endorsement.

Document er en uredd og uavhengig avis som forteller deg sannheten. Abonner her.

Er du lei av medier som ikke forteller deg alt? Støtt frie og uavhengige Document.

Kjøp «Europas underlige død» her.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.