USAs Immigration and Customs Enforcement (ICE) har mistet oversikten over opptil 291.000 enslige mindreårige (UC) de siste fem årene.

Dette ifølge en rystende ny rapport fra generalinspektøren i Department of Homeland Security (DHS).

Mer enn 32.000 migrantbarn er ikke lenger er registrert av ICE, skriver American Greatness.

Under vår pågående revisjon for å vurdere ICEs evne til å overvåke plasseringen og statusen til UC-er som ble løslatt eller overført fra varetekten til Department of Homeland Security og U.S. Department of Health and Human Services (HHS), fant vi ut at ICE overførte mer enn 448.000 UC-er til HHS fra regnskapsårene 2019 til 2023.

ICE var imidlertid ikke i stand til å gjøre rede for hvor alle UC-er som ble løslatt av HHS og ikke møtte som planlagt i utlendingsdomstolen, befant seg. ICE rapporterte at mer enn 32 000 UC-er ikke møtte opp til høringen i utlendingsdomstolen fra regnskapsårene 2019 til 2023.

Det blir også bemerket at tallene kan være langt verre enn det som er dokumentert, fordi ICE har unnlatt å utstede Notice to Appear (NTA)-dokumenter til rundt 291.000 enslige migrantbarn.

Department of Homeland Security’s Office of Refugee Resettlement (ORR) har for vane å overlate migrantbarn til «sponsorer» som ofte tvinger dem til å ta på seg slitsomme jobber eller bli seksuelt utnyttet, noen som rene sexslaver.

En storjury i Florida har eksplisitt anklaget Biden-administrasjonen for å ha lagt til rette for «tvangsmigrasjon, salg og misbruk av utenlandske barn» gjennom sin kriminelt uaktsomme innvandringspolitikk.

Tusenvis av disse mindreårige «har endt opp i straffbare jobber over hele landet i strid med loven om barnearbeid, skrev New York Times i februar 2023.

70 prosent av alle enslige mindreårige på grensen kommer fra enten Guatemala eller Honduras. I april ble Redd Barnas kontorer i Guatemala raidet av betjenter fra den spesielle påtalemyndigheten mot straffefrihet og det sivile politiet.

Redd Barna har vært aktive på begge sider av grensen mellom USA og Mexico, og etterforskes i Guatemala for menneskehandel med barn.

Jill Biden ble utnevnt som styreleder for Redd Barna USA i 2017, men skal ha trukket seg fra stillingen. Biden-regimet har donert 21 millioner dollar til organisasjonen etter at de tok over Det hvite hus.

Speaker Mike Johnson reagerer sterkt på rapporten, og gjentar sitt krav om riksrettssak mot sikkerhetsminister Alejandro Mayorkas.

Harris og Biden har lagt til rette for den største barnehandelsringen i amerikansk historie, skriver senator Josh Hawley (R).

Dette har skjedd som følge av en helt bevisst politikk, som har ført et sted mellom 10 og 20 millioner illegale migranter inn i USA siden Biden tok makten. Dette er bakgrunnen for at enkelte beskriver Biden som verdenshistoriens største hallik.

Det tok to år før Biden beveget seg i nærheten av grensen. Særlig migrantbarn rammes hardt. Demokratenes presidentkandidat Kamala Harris hadde ansvaret over grensen i sør, men så ingen grunn til å besøke sitt ansvarsområde.

Hun argumenterte for at det ikke hadde noen betydning, siden hun heller ikke hadde vært i Europa.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som ebok!

Document er en uredd og uavhengig avis som forteller deg sannheten. Abonner her.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.