En mann som ropte i ansiktet på en politihund og var «rasistisk og fornærmende» under urolighetene i Bristol, har blitt fengslet.

Bradley McCarthy (34) er tiltalt for voldelig uorden på grunn av sin «fremtredende rolle» i urolighetene i sentrum av byen.

Tiltalen kom etter at demonstranter etter drapene av tre jenter fra ni år og nedover. Motdemonstasjoner har oppstått, også i Bristol.

McCarthy ble filmet da han «truet» motdemonstranter og ropte til politiet, blant annet til en politihund, ifølge BBC. Mange vil nok mene at han oppførte seg dårlig, men om dette er verdt straff er vel ikke åpenbart for alle briter.

Han er den syvende personen som er dømt til fengselsstraff i forbindelse med hendelsen, sammen med i alt 30 personer som er arrestert.

Mange av de arresterte og dømte har ikke vært voldelige. Ytringer og poster på sosiale medier fører til lange fengselsstraffer i Starmers Storbritannia.

I går kveld ble også en 15-åring siktet for voldelig uorden, og han skal møte i Bristol Magistrates’ Court senere.

Kjøp Sokrates’ forsvarstale fra Document her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.