Bidens vinglete politikk overfor Israel førte til at muslimene i Illinois nektet å stemme for Biden. I all stillhet har Kamala og Demokratene ført hemmelige samtaler for å få de til å ombestemme seg. Hva har de måttet love?

Kamala har personlig møttes med ordføreren av Dearborn, Abdullah Hammoud, som er den største muslimske kommunitet i USA.

De stemte «uforpliktet» eller nøytralt i primærvalget. Associated Press skrev at Kamala har hatt møte med de uforpliktede og mente muslimene.


Under en valgkampreise til Michigan i forrige uke møtte Harris Abdullah Hammoud, den 34 år gamle ordføreren i Dearborn, en forstad til Detroit som har det største antallet arabisk-amerikanere av alle byer i USA. Møtet ble avslørt av en person som ikke var autorisert til å diskutere det offentlig, og som uttalte seg på betingelse av anonymitet.
Personen som var kjent med møtet, ga ikke spesifikke detaljer, men sa at fokuset var på Harris’ potensielle politikk i Israel-Hamas-konflikten, dersom han blir valgt. Hammoud avviste å kommentere.

Harris har allerede antydet at hun ikke er like villig til å forsyne Israel med våpen. Det er denne åpningen både Dearborn-ordføreren og aktivistene i Free Palestine ønsker å gjøre større.

Allerede 7. oktober publisere Hammoud en tweet der han sier at okkupasjonen gjør vold uunngåelig:

Hammoud tok Biden på ordet: Hvis dette valget virkelig handler om Amerikas demokrati, hvem lytter Demokratene til, hvem støtter de seg på? De som vil levere våpen til Israel eller «motstanden» til de som bombes? Hammoud sier Dearborn er «motstandens» hovedstad. En Wall Street Journal-journalist kalt det USAs jihad-hovedstad.

Kamala har allerede foretatt utnevnelser som viser at hun kommer islamistene i møte. Hun er på glid.

Harris har ansatt en anti-israelsk «liaison» til det jødiske samfunnet, og en «liaison» til de muslimske og arabiske samfunnene som har en historie med radikal anti-israelsk aktivisme, inkludert å benekte at ekstremistiske anti-israelske protester på universitetscampuser er antisemittiske.

I tillegg, som tidligere president Donald Trump påpekte på lørdag, avviste Harris å utpeke Pennsylvanias guvernør Josh Shapiro, som er jøde, som sin medkandidat, delvis fordi anti-israelske stemmer i partiet hennes motsatte seg ham, og angivelig gjorde det delvis på grunn av hans tro.

 

Breitbart

 

Kjøp «Europas underlige død» her.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.