FBI friga liket av Trump-skytteren Thomas Matthew Crooks for kremasjon bare ti dager etter attentatet. Først 5. august ble det kjent at han var kremert og alle biologiske spor slettet.

«Mitt forsøk på å undersøke Crooks’ lik mandag 5. august vakte stor oppsikt og avslørte et urovekkende faktum … FBI frigjorde liket for kremering 10 dager etter [13. juli]», sa kongressmedlemmet. «Den [23. juli] var Crooks borte.»
«Ingen visste dette før mandag 5. august, inkludert rettsmedisineren, politiet, sheriffen osv.», la Higgins til.
«Ja, rettsmedisineren i Butler County hadde teknisk sett juridisk myndighet over liket, men jeg snakket med rettsmedisineren, og han ville aldri ha gitt Crooks’ lik til familien for kremering eller begravelse uten spesifikk tillatelse fra FBI», presiserte kongressmedlemmet.
Higgins bemerket også: «FBI ryddet opp biologiske bevis fra åstedet, noe som er uhørt.»
«Politiet gjør aldri noe slikt», hevdet kongressmedlemmet i sin rapport.

Ikke bare er gjerningsmannens kropp slettet, det er også åstedet. FBI friga det tre dager etter skytingen. Også det er uhørt.

«FBI frigav åstedet etter bare tre dager, til alles store overraskelse», sier Higgins. «Jeg har intervjuet flere førstehjelpere som uttrykte alt fra overraskelse til forferdelse og mistenksomhet over at FBI frigjorde åstedet så tidlig etter J13.»
«Det bør bemerkes at FBI var fullt klar over at Kongressen ville etterforske J13», påpekte Higgins.
«FBI eksisterer ikke i et vakuum», la han til. «De må ha visst at å frigi åstedet for J13 ville skade de umiddelbare observasjonene i en eventuell påfølgende etterforskning.

Man kan ikke annet enn konkludere med at FBI gjør dette helt bevisst og demonstrativt.

Kongressmedlemmet bemerket også at både rettsmedisinerens rapport og obduksjonsrapporten er «forsinket».
«Mandag 5. august var de en uke forsinket», sa han. «Problemet med at jeg ikke kan undersøke selve liket, er at jeg ikke vil vite 100 % om rettsmedisinerens rapport og obduksjonsrapporten er korrekte. Det vil vi faktisk aldri få vite.»
Higgins sa at selv om han til slutt vil få tak i rapportene og bildene fra obduksjonen, «vil jeg aldri kunne si med sikkerhet at disse rapportene og bildene er nøyaktige i henhold til min egen undersøkelse av liket.»
«Denne handlingen fra FBIs side kan av enhver fornuftig mann bare beskrives som en obstruksjon av enhver etterforskningsinnsats», hevdet kongressmedlemmet.
Han påpekte også at den dagen Crooks’ lik ble kremert, «hadde både Homeland Security Committee og Oversight Committee påbegynt etterforskningen av J13, og speaker Johnson hadde allerede uttalt at han var i ferd med å opprette et offisielt etterforskningsorgan i Kongressen».

FBIs handlinger kan ikke tolkes som annet enn demonstrative overfor kongresskomiteen. De kommer til tomt bord.

«Hvorfor skulle FBI da frigi liket hans til familien for kremering?» spurte Higgins. «Dette mønsteret av etterforskningsmessig brent jord fra FBIs side er ganske urovekkende.»
Kongressmedlemmet kom med sine bemerkninger i en foreløpig etterforskningsrapport til representant Mike Kelly (R-PA), lederen for «Bipartisan Task Force to Investigate the Attempted Assassination of Donald Trump».

Teorier om at FBI holder sannheten tilbake virvler allerede gjennom lufta. De får fornyet styrke av disse opplysningene. Kremering er den ultimate sletting av spor.

«Hvorfor skulle FBI da frigi liket hans til familien for kremering?» spurte Higgins. «Dette mønsteret av etterforskningsmessig brent jord fra FBIs side er ganske urovekkende.»
Kongressmedlemmet kom med sine bemerkninger i en foreløpig etterforskningsrapport til representant Mike Kelly (R-PA), lederen for «Bipartisan Task Force to Investigate the Attempted Assassination of Donald Trump».

 

https://www.breitbart.com/politics/2024/08/16/rep-higgins-fbi-released-crooks-body-for-cremation-injured-congressional-investigation-cleaned-evidence-from-crime-scene/

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.