Visepresidentkandidat Tim Walz har et nært forhold til en imam, Asad Zaman, som hyller Hamas og Adolf Hitler. Som guvernør har han endog bevilget 100.000 dollar til moskeen hans.

Walz forsøker selvsagt å ro og distansere seg, men opptak viser Walz som roser Zaman som en mesterlærer, en han har lært mye av. Kamalas kampanje benektet at det var et nært forhold, men fakta taler for seg.

Som Breitbart News bemerket i forrige uke, med henvisning til en reportasje av Gabe Kaminsky i Washington Examiner, har Walz «flere ganger opptrådt sammen med en lokal muslimsk leder som har rettferdiggjort Hamas’ terrorhandlinger mot Israel og en gang delt en pro-Hitler-film på sosiale medier». Walz’ Muslim American Society of Minnesota har også mottatt tilskudd fra staten.

Kamala og Walz er den mest radikale duoen som noen gang har stilt til valg i USA. Det gjelder særlig forholdet til Israel, Palestina og antisemittisme.

Det handler om stemmer, både i Minnesota og Michigan. Walz frir til muslimske velgere og går inn for de sakene de er opptatt av.

Muslimene i Dearborn ville boikotte Biden, men de vet de har langt mer sympati hos Kamala.

Hun unnlot å velge Pennsylvanias guvernør Josh Shapiro fordi han er jødisk.

Walz har støttet Ilhan Omar som har vist seg som en antisemitt i Kongressen. Hun vant sitt primærvalg denne uken.

 

https://www.breitbart.com/2024-election/2024/08/13/report-tim-walz-praised-hitler-supporting-imam-as-master-teacher-contradicting-campaign/

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.