Vi som vokste opp på 1950- og 60-tallet, kjente den fulle betydningen av ordet «medløper.» Det var folk som på forskjellige måter hadde støttet nazismen og ondskapen den brakte med seg til landet og verden. «Medløpere» får fornyet aktualitet når norske myndigheter, medier og den øvrige eliten hyller Demokratene i USA og implementerer store deler av deres politikk i gamlelandet.

Ondskap i sin reneste form

Leger ved Planned Parenthoods flaggskip av en abortklinikk i Houston, Texas, verdsatt og finansiert med rund hånd av Biden-regimet, kan fortelle at de lever høyt på salg av organer, vev og kroppsdeler fra aborterte, opptil seks måneder gamle babyer. Denne videoen avslører herved de mørkeste sidene av Demokratenes politikk. Når vi i tillegg vet at flere stater i USA som er styrt av Demokratene tillater abort helt opp til fødselen, bør magen vrenge seg på enhver med et minimum av moralsk kompass intakt.

Covid-forbrytelsen

Norske myndigheters støtte til Demokratene og Biden-regimet får direkte og skadelige konsekvenser for det norske folks fysiske og mentale helse. Dette fikk vi kjenne på kroppen da covid ble sluppet løs på verden i 2020. Krisestaben ble satt i USA under ledelse av Anthony Fauci og Deborah Birx. Derfra gikk ordrene videre til WHO og rett til Erna Solbergs regjering, som til forskjell fra Tegnell i Sverige ikke nølte med å gjøre som de ble fortalt, inkludert å skremme vettet av oss og hemmeligholde all informasjon de fikk ordre om å holde hemmelig. Siden har norske myndigheter i kjent medløperstil talt forbryternes sak. Det kunne jo vanke en godt betalt toppstilling i sammensuriet av FN, Nato, WEF, EU og WHO.

Vi, det norske folk, skulle bare holde kjeft og gjøre som vi ble fortalt. Vi skulle la oss injisere med noe som uten blygsel kaltes vaksine, som manglet ethvert vitenskapelig grunnlag for å kunne kalles en vaksine, og som ifølge Pfizer selv ikke en gang var testet for smittespredning. I tillegg hevdet helsemyndighetene i kor med politikerne at mRNA-injeksjonene var trygge, til tross for at de ikke på noen måte kunne vite det, siden de kliniske testene var helt i startfasen ved utrullingen.

Vi, det norske folk, ble ikke bare skremt, presset og lurt inn i et medisinsk eksperiment, vi ble også frarøvet retten til informert samtykke før injisering.

Skadeomfanget av forbrytelsene begått i forbindelse med pandemien er massivt. Økonomien er fortsatt på vei nedoverbakke med inflasjon, økte renter og tap av arbeidsplasser. Tusener av nordmenn er merket for livet av bivirkninger av mRNA-produktene, og et uvisst antall har dødd. På global basis er det snakk om tall for arbeidsuførhet og død som overgår de to verdenskrigene samlet.

Gjennom en rekke høringer i den amerikanske Kongressen viser det seg at covid var og er en forbrytelse mot menneskeheten, utført med en grusomhet verden aldri før har sett. Vi kan trygt konkludere at covid-viruset er et biovåpen, utviklet i Wuhan-laboratoriet under ledelse av kriminelle institusjoner i USA, antagelig lekket av Xi Jinping for å vinne handelskrigen han hadde gående med Trump-administrasjonen, og med velsignelse av Demokratene, som ønsket å ødelegge Trumps presidentskap for å kunne dekke over egen korrupsjon og berike seg ytterligere på lidelsene.

Biden crime family og Clinton Foundation – forløpere

Det er godt kjent at Biden-familien har levd høyt på korrupsjon i mange år. Kongressen i USA har dokumentert titalls millioner av dollar i overføringer til the Bidens fra Kina, Russland, Ukraina og andre land, penger de har fått for tjenester som skader Amerika og det amerikanske folk.

Allerede for mange år siden var Clintons herjinger viden kjent gjennom Clinton Foundation, som ble opprettet for å gjenoppbygge Haiti etter jordskjelvkatastrofen i 2010. Alle, inkludert den norske regjeringen, vet at Clinton Foundation ikke har gjenoppbygget noe som helst, og at mesteparten av pengene har gått til helt andre ting, inkludert private formål i stor skala. Allikevel fortsatte politikerne å drysse hundrevis av millioner av skattepengene våre over the Clintons og pleide omgang med dem, selv på privaten.

Nevnes skal også krigene, klimasvindelen, kjønnsbedraget og ukontrollert masseinnvandring som ødelegger samfunn over hele Vesten.

Anstrengelsene for å dekke over forbrytelser er alltid mye verre enn de opprinnelige forbrytelsene. Covid-viruset og krigen i Ukraina kan være eksempler på slike dekkoperasjoner. Med all den andre woke-galskapen i tillegg står vi overfor en katastrofe ved høylys dag.

Gode krefter i den amerikanske Kongressen har gjort en kjempejobb med å avdekke forbrytelsene. X har sørget for at sensuren har mislyktes og at fakta blir kjent for stadig større deler av verdens befolkning.

Tilbake står medløperne minst like avkledd og skyldige som de var i maidagene 1945.

 

Ytringsfriheten er under angrep. Abonner på frie og uavhengige Document.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.