Det har i den senere tid vært fokus på integrering i vestlige samfunn etter opptøyene i Storbritannia, og alle knivstikkingene, voldtektene, ran og skytinger som skjer der hvor ikke-vestlige innvandrere kommer.

Det er altså staten i de forskjellige landene som skal være ansvarlige for at innvandrere skal integrere seg.

Snakk om kjerringa mot strømmen.

Skikkelige folk trenger ikke hjelp til å integrere seg. De bare gjør det.

Av alle nordmenn eller andre vestlige borgere som flytter til ikke-vestlige land og bor der, driver med knivstikking, voldtekter og skyting?

Den gruppen som derimot ser på innbyggerne i sitt nye hjemland som vantro, er ikke interessert i å integrere seg uansett hva staten måtte forsøke av måter for å få dette til på.

Den naiviteten og regelrette blindheten som hersker blant norske og europeiske politikere, er ikke bare skremmende, den er helt utrolig.

For hvordan kan noen i seriøsitetens navn faktisk tro at man kan få en ytre-høyre muslim til å integrere seg blant vantro?

Da hjelper ikke all verdens ungdomsklubber eller andre lokkemidler. Det hjelper heller ikke med strengere straffer eller senking av kriminell lavalder. Ingen blir bedre integrert av å gå med fotlenke.

Skal man få bukt med dette problemet som nå truer med å velte det trygge vestlige samfunnet vi har vært vant til, så er det kun en eneste medisin som virker: Permanent utvisning og hjemsendelse til opprinnelseslandet.

Illustrasjonsbilde.
Foto: Bjørn Sigurdsøn / NTB

Hverken Norge eller andre vestlige land er tjent med å ha kriminelle ikke-vestlig innvandrere som nekter å la seg integrere i landene sine. Denne uvirkelige godhetsposeringen om at vi må «hjelpe de som er svake», er nå en så tynnslitt, naiv, og totalt ubrukelig frase, at selv den mest blodrøde sosialist må erkjenne at det er feilslått.

Misforstå meg ikke, de som virkelig trenger hjelp, og er skikkelige folk, de ser vi eller hører vi ikke noe til. For de integrerer seg helt selv, uten å behøve hjelp til dette. Her snakker vi om mennesker som ser på oss i vesten som fienden.

For la oss ikke skjule sannheten her, det største problemet vi har med ikke-vestlige innvandrere, er de som er muslimer.

Det betyr ikke at innvandrere som har en annen religion nødvendigvis ikke begår noe kriminelt, men vi snakker om den store majoriteten her.

Det er både synd og trist for de muslimene som er skikkelige folk, som integrerer seg og jobber og betaler skatt i Norge. De må dessverre lide for ugjerningene deres felles trosfeller begår.

Det er derfor at det er viktig å få gjort noe med ytre-høyre muslimene, som er et langt større problem enn ytre høyre ekstremister i Norge og andre land. Ytre-høyre muslimer skiller seg ut i den forstand at de mener seg berettiget ifølge sin tro til å voldta en vantro norsk kvinne, knivstikke et rivaliserende gjengmedlem eller, nærmest selvfølgelig, en vantro nordmann.

Når hørte du sist om en buddhist, hindu, sikh, eller jøde, som knivstakk eller voldtok i Norge? De finnes sikkert, men hører den aller ytterste sjeldenhet til.

Innvandrere som integrerer seg av egen interesse fordi de ønsker å bo og leve i et land som Norge, og er interessert i å følge skikker, kultur og tradisjon, er ikke et problem. De er jeg enige i at på mange måter er en ressurs for Norge.

Men den gruppen, som dessverre er ganske stor, av ytre-høyre muslimer, kan det kun være en mulig løsning for, og det er å sende dem ut av landet med første fly.

Om de ikke er velkomne i sine hjemland heller, så er ikke det Norges problem. Da får de dra et annet sted, som f.eks., Bjørnøya eller Svalbard, men ut av Norge må de.

Harde ord sier du? Høyreekstremistisk tankegang synes du? Polariserende og splittende tankegang, mener du?

Det er isåfall fordi du har blitt hjernevasket av media og politikere til å tro at fornuft, logikk og sannhet er noe som defineres av dem.

 

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som ebok!

 

Kjøp «Den islamske fascismen» av Hamed Abdel-Samad fra Document Forlag.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.