En direktesending fra Sky News mandag 5. august i Birmingham måtte avbrytes etter at en sint demonstrant ropte skjellsord og tvang reporteren ut av sendingen.

Det var neppe vanlige briter som skapte problemer. Bildene viser maskerte innvandrere som roper Free Palestine! Fuck EDL! til reporteren Becky Johnson.

Daily Star skriver at en av demonstrantene viftet med en kniv. Statsminister Keir Starmer ser ikke i skrivende stund ut til å ha reagert på at en journalist utsettes for slike trusler.

Flere land har nå advart sine borgere mot å besøke Storbritannia på grunn av den farlige situasjonen. Dette er slike advarsler vi er vant med å høre om Gaza, Syria og Irak, slike land og områder som Trump definerte som «shit hole countries».

Elon Musk har, som Document har skrevet om, sagt at UK blir det første islamistiske landet i verden med atomvåpen. Det spørs om landet overlever så lenge at islamistene rekker å ta over.

Kjøp Sokrates’ forsvarstale fra Document her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.