Den som følger USA vil vite at det er et langt strekk fra de beste på Fox News – Laura og Jesse, Pete Hegseth og Will Cain, Breitbart, Gatewaypundit.com og over til store Twitter-navn som finnes i fleng. Men Steve Bannons Warroom har vokst i betydning: Det skyldes lang og trofast innsats, og sammenvevingen av grasrotaktivisme og kjente navn.

Forfølgelsen av Trump har hatt en stålsettende virkning. For første gang var stjernejournalist i New York Post, Miranda Devine, gjest i Warroom.

Vi kommer ikke utenom Tucker Carlson som nå har detronisert Joe Rogan og er den mest populære podcasteren i USA.

Høyrefløyen forstår at de vinner eller taper sammen. Hver for seg blir de hengt.

Red. følger med på Laura Ingraham og Jesse Watters rett og slett fordi det er mainstream, akkurat som vi leser NTB for å vite hva nordmenn fores med.

Men cutting edge er warroom og noe av styrken er bredden.

Programleder Joe Allan er en ekspert på AI. Men først har han besøk av TJ Harker som har arbeidet i strafferett og sier at Amerika står ved et veiskille: Den progressive siden ønsker en radikal overhaling av den amerikanske forfatningen, jfr. høyesterett. Den andre er forfatningskonservative.

Neste gjest er Tim Hinchliffe, ekspert på elektronisk «invasjon» av mennesket. Klaus Schwab sier det rett ut: De som behersker denne teknologien – og er først – vil være universets herre.

Stormannsgalskap er bare fornavnet. Dette er Norge involvert i. Børge Brende er del av WEF-ledelsen.

Foreløpig planter man elektroniske leseverktøy på mennesket, hodebånd, tatoveringer, armbånd, som kan avlese hjerneaktiviteten.

Se Nita A. Farahani som forteller WEF om «mulighetene». Hun har skrevet The Battle for your Brain. Farahani hevder hun advarer, men i det klippet vi ser er det snarere for å lokke: -Se hvilken makt dere kan få. Og dette skjer enten dere utnytter mulighetene eller lar være. Da vil andre overta.

Forestill deg en verden der hjernen din kan avhøres for å finne ut hva du mener politisk, der tankeforbrytelser er straffbare, og der dine egne følelser kan brukes mot deg.
Hjernen vår kan endres med prestasjonsfremmende medisiner, elektrisk stimulering og kirurgiske inngrep. Snart vil nevroovervåking og til og med kognitiv krigføring være vanlig – hjernen er menneskehetens neste slagmark. Kampen om hjernen din dykker dypt ned i løftene og farene ved den kommende tiden med tilgang til og endring av hjernen. Denne svært originale boken er skrevet av en av verdens fremste eksperter på nevrovitenskapens etikk, og gir oss en vei videre for å navigere i de komplekse dilemmaene som vil påvirke vår frihet til å forstå, forme og definere oss selv på en grunnleggende måte.

Vær sikker: Erna og Jonas er klar over disse ubegrensede muligheten inn i hjernen. Men mediene snakker ikke om dem. Da kunne det være det gikk opp et lys for the deplorables: Dette er verktøyene de kan bruke til å luke ut opposisjonelle. Da nytter det ikke å leke lojal.

Vi er overbevist om at det blant leserne finnes folk som vet mer om KI enn oss. Vi ville satt pris på om noen tok kontakt med tanke på å holde oss andre orientert. Alt henger sammmen med alt. AI og sikkerhetsstaten henger nøye sammen.

En ting går igjen: De som har disse verktøyene er dumsmarte, dvs de forstår ikke hva det virkelig handler om. De er åndelige pygmeer.

Kontakt:

hans.rustad@protonmail.com

 

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.