Trump-kampanjen sa torsdag at det ville være «upassende» å planlegge presidentdebatter så lenge Demokratene virker forvirret om hvem som blir deres kandidat i valget i november.

I en uttalelse torsdag sa Steven Cheung, kommunikasjonsdirektør for Trump-kampanjen, at Demokratene må bestemme seg for en kandidat før en debatt kan avtales, skriver Breitbart News.

– Gitt det fortsatte politiske kaoset rundt Crooked Joe Biden og Demokratene, kan ikke detaljene for valgdebatten ferdigstilles før Demokratene formelt har bestemt seg for hvem de vil nominere.

– Mange i Det demokratiske partiet – som Barack Hussein Obama – har en sterk følelse av at Kamala Harris er en marxistisk svindler som ikke kan slå president Trump, og de venter fortsatt på en som er «bedre». Derfor ville det være upassende å planlegge ting med Harris, for Demokratene kan fortsatt ombestemme seg.

Harris har allerede sikret seg flertall i Demokratenes landsmøte som starter 19. august, og det er planlagt en avstemning online 1. august for å spikre saken. Derfor fremstår utspillet fra Trump-kampanjen som et rent spill for galleriet.

Men også internt i Demokratene er det reaksjoner på det som anses som en udemokratisk prosess. Det er tross alt ingen som har stemt på Harris som presidentkandidat. Derfor markedsføres hun nå som en helgen av regimemedier over hele verden. At hun er kvinne og farget fremheves som en fantastisk prestasjon. Også den uavhengige kandidaten Robert F. Kennedy Jr. har reagert.

RFK Jr. anklager DNC for å rigge valget av Bidens etterfølger

Som Breitbart News rapporterte tidligere denne uken, tror Obama angivelig ikke at visepresident Kamala Harris kan slå tidligere president Donald Trump i valget, og vil derfor vente med å støtte henne.

Obama skal visstnok ha blitt tatt på senga av Biden da sistnevnte erklærte Harris som sin etterfølger, skal en kilde ha fortalt avisen.

– Obama er veldig opprørt fordi han vet at hun ikke kan vinne, sier kilden til avisen.

– Obama vet at hun er inkompetent – hun er en grensevakt som aldri har besøkt grensen, og som sier at alle migranter bør ha helseforsikring. Hun kan ikke navigere gjennom de landminene som ligger foran henne.

Kilden tror Harris vil dumme seg ut i debatten mot Trump, siden hun hverken vet hva hun skal si eller ikke si.

– Hun kan ikke debattere. Hun kommer til å sette foten i munnen om Israel, Palestina, Ukraina. Hun kommer til å si noe veldig dumt.

Trump selv har sagt at han gjerne møter Harris i debatt, gjerne mer enn én gang.

Oppdatering: Etter at Breitbart skrev denne saken, har ekteparet Obama omsider gått ut og støttet Harris.

Kjøp Totalitarismens psykologi her! Kjøp eboken her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.