En studie som ble offentliggjort nylig, og som tar for seg overdødeligheten i 125 land under covid-19-pandemien, viser at de viktigste dødsårsakene globalt sett skyldtes det offentlige helsevesenets respons, inkludert ulike tvangstiltak og nedstengninger som førte til alvorlig stress, skadelige medisinske inngrep og covid-19-vaksinene.

– Vi konkluderer med at det ikke ville ha skjedd noe spesielt med hensyn til dødelighet dersom en pandemi ikke hadde blitt erklært, og dersom erklæringen ikke hadde blitt fulgt opp, skriver forfatterne av studien.

Studien er presentert i The Defender, som er tilknyttet Children’s Health Defense, hvor styreleder er den uavhengige presidentkandidaten Robert F. Kennedy Jr. Sistnevnte har vært en langvarig kritiker av myndighetenes respons på covid-19.

Forskere fra den kanadiske ideelle organisasjonen Correlation Research in the Public Interest og University of Quebec i Trois-Rivières analyserte data om overdødelighet av alle årsaker før og under covid-19-pandemien, fra Verdens helseorganisasjons (WHO) pandemierklæring 11. mars 2020 til 5. mai 2023, da WHO erklærte at pandemien var over.

Forskerne slo fast at det var en betydelig overdødelighet på verdensbasis i denne perioden.

Studien på 521 sider konkluderer med at en stor del av overdødeligheten skyldes myndighetenes tiltak, og da særlig utrullingen av mRNA-vaksinen.

Den samlede overdødeligheten i løpet av de tre årene i de 93 landene med tilstrekkelige data til å gjøre et estimat, er omtrent 0,392 % av befolkningen i 2021 – eller omtrent 30,9 millioner ekstra dødsfall av alle årsaker.

Vi har hittil blitt fortalt at dødsfallene skyldes covid-19, og at dødstallene hadde vært langt høyere hvis det ikke hadde vært for mRNA-vaksinen (som egentlig ikke lenger bør beskrives som en vaksine).

Kansas saksøker Pfizer for å ha villedet om korona­vaksinen

Men studien viser at variasjonene i overdødelighet av alle årsaker på tvers av tid og rom «gjør at vi kan konkludere med at overdødeligheten av alle årsaker i verden i covid-perioden (2020–2023) er uforenlig med en pandemisk viral luftveissykdom som primær dødsårsak», og at teorien om at viruset forårsaket dødsfallene, er støttet av massetestingskampanjer som bør forlates.

– Ideen om at vaksiner reddet liv, er latterlig

Rancourt og teamet hans nevner flere faktorer som de mener motbeviser teorien om at viruset forårsaket en økning i dødeligheten av alle årsaker.

Blant annet økte overdødeligheten der hvor en pandemi ble erklært, men ikke i områder hvor pandemi ikke ble erklært. Dette får forskerne til å konkludere at pandemitiltak som blant annet nedstengninger, trolig var det som startet økningen.

Hvis viruset forårsaket dødsfallene, skulle man tro at infeksjonsdødeligheten ville være den samme, eller i det minste lik på tvers av politiske grenser. Men forskerne fant store variasjoner i dødsratene innad i landene over tid, noe som heller ikke ville vært et forventet resultat hvis dødsfallene var forårsaket av et patogen.

Rancourt sa at de fant at «ideen om at vaksinen reddet liv, er latterlig», og basert på mangelfull modellering, slik han og kollegene også viste i en tidligere artikkel.

Han forklarer overfor The Defender hvorfor tiltakene virket inn på overdødeligheten.

– Hvis du strukturelt endrer samfunnet ved å hindre folk i å bevege seg, puste, jobbe, ha et liv, være hjemme, låse dem inne – hvis du gjør alle disse utrolig store endringene, strukturelle endringer i samfunnet, kommer det til å fremkalle biologisk stress.

– Det finnes svært overbevisende vitenskapelige bevis for at biologisk stress er en massiv dødsårsak.

Fattigdom og antall eldre mennesker i befolkningen spilte også inn på hvor stor overdødeligheten ble. Samtidig ble behandling av andre pasienter utsatt i stor grad, noe som også førte til unødvendige dødsfall. Røntgenavdelingen ved Stavanger universitetssjukehus (SUS) utsatte flere tusen undersøkelser, mange av dem var for å avdekke eventuell kreft. Slike tiltak får selvsagt konsekvenser.

17 millioner ekstra dødsfall knyttet til covid-19-vaksiner

Forskerne knytter hele 17 millioner dødsfall til vaksinene, et massivt tall som er nesten tre ganger så mange dødsfall som under Holocaust. Estimatene er basert på analyser av steder som hadde store økninger i dødsfall umiddelbart etter vaksinasjon og/eller boostere, og også ved å undersøke antall vaksinedoser og deres forhold til dødsfall over tid.

30 prosent av landene som ble undersøkt, hadde ingen overdødelighet før man begynte å spre disse såkalte vaksinene. I 97 prosent av landene var det en topp i overdødelighet av alle årsaker i slutten av 2021 eller begynnelsen av 2022, noe som tidsmessig var forbundet med utrullingen av boostere.

Basert på sine analyser og tolkninger konkluderte de:

– Vi er tvunget til å slå fast at det offentlige helsevesenet og dets agenter i bunn og grunn forårsaket all overdødelighet i covid-perioden.

Alle som var skeptiske til mRNA-injeksjonene, ble ansett som konspirasjonsteoretikere som drev med desinformasjon. Men stadig mer tyder på at det var myndighetene i ulike land som drev med desinformasjon. Det virkelig skremmende var hvor enstemmige de var, som om hele opplegget var avtalt på forhånd.

Les også:

Desinformasjon og mRNA-injeksjoner

Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.