Nå avslører varslere at hun og andre kanskje ikke engang var Secret Service-agenter. Skylden ligger helt klart hos Alejandro Mayorkas, Kimberly Cheatle og hele Biden-administrasjonen.

Vi har alle sett videoen av kvinnene som kjemper for å beskytte Trump mens han blir eskortert til limousinen. De ser ikke ut som Secret Service-agenter, er altfor små til å beskytte presidenten, og famler som nervøse nelliker, både med våpen og briller. De ser rett og slett ikke ut som at de er opplært til å gjøre den ene jobben de har, nemlig å beskytte offisielle personer som er sårbare for angrep og attentater.

Den ene kvinnen, som tilfeldigvis er litt overvektig, har blitt hengt ut til latter over hele verden. Man lurer på hvordan hun har det for tiden. Smerten i ansiktet hennes på bildet er kanskje slik hun føler seg i dag, hvem vet. Personlig ble jeg først overrasket over deres inkompetanse, men så begynte jeg å synes synd på dem, spesielt «Porky», som noen kaller henne på de alltid utilgivelige sosiale medier.

Hun er tydeligvis ikke egnet eller utdannet for jobben, og det er tross alt DEI-fanatikerne som har satt henne i den posisjonen og overbevist henne om noe hun kanskje har blitt fortalt siden fødselen; i dagens verden kan du bli hva du vil, lille venn. Noe vi aldri ble fortalt da vi ble dyttet ut døren for å dra på egen hånd. Hun valgte selvsagt jobben selv, men hadde det ikke vært for de woke sjefene og lederne, ville hun aldri ha vært der i utgangspunktet. Og alles øyne må være rettet mot den monumentale svikten hos lederne i Secret Service og Department of Homeland Security.

I virkeligheten skal Secret Service-agenter ta en kule for dem de beskytter, de woke hadde tilsynelatende ikke noe problem med at disse unge kvinnene måtte ofret livet for å beskytte en politiker de hater som pesten.

Nå viser det seg at hun og andre kanskje ikke var agenter for Secret Service. Etter attentatet åpnet Senator Josh Hawley en tipstelefon for varslere og fikk vite at demonstrasjonen 13. juli ble ansett for å være et «løst» sikkerhetsarrangement. En av påstandene går ut på at flertallet av DHS-ansatte ikke var Secret Service-agenter, men i stedet hentet fra avdelingens Homeland Security Investigations (HSI)

I så fall er Secret Service og DHS enda mer skyldige i å sette disse kvinnene i en jobb de ikke kunne gjøre, og dermed risikerte livet til presidentkandidaten og alle som var til stede på valgmøtet i Butler, Pennsylvania.

Fredag skrev senator Josh Hawley et brev til Department of Homeland Security (DHS), Alejandro Mayorkas, og krevde svar på hvorfor Secret Service hadde slurvet med sikkerheten under president Donald Trumps valgmøte 13. juli.

Senator Hawley åpnet tidligere denne uken en tipstelefon for varslere på sitt kontor, og lovet å beskytte anonymiteten til alle som kontakter hans stab i et forsøk på å kaste lys over forrige lørdags katastrofale sikkerhetsbrudd.

Les hele brevet som er oversatt til norsk. Et kopi ble også sendt til Kimberly Cheatle, direktør i Secret Service. Mer om DEI-kvinnene til slutt.

19. juli 2024

Kjære minister Mayorkas:

Jeg skriver for å ta opp bekymringer fra varslere om Homeland Securitys (DHS) oppsiktsvekkende manglende evne til å beskytte tidligere president Trump den 13. juli 2024. Som minister for DHS er du til syvende og sist ansvarlig for ditt byrå og dets etater, inkludert U.S. Secret Service (USSS).

Varslere som har direkte kjennskap til hendelsen, har henvendt seg til mitt kontor. Ifølge anklagene ble valgmøtet den 13. juli ansett for å være et «løst» sikkerhetsarrangement. For eksempel ble det ikke brukt sporhunder for å overvåke inngangen og oppdage trusler på vanlig måte. Personer som ikke var utnevnt fikk tilgang til backstage-områdene. Personell fra avdelingen overvåket ikke sikkerhetsbufferen rundt podiet på en hensiktsmessig måte, og var heller ikke stasjonert med jevne mellomrom rundt arrangementets sikkerhetsperimeter.

I tillegg tyder varsleres påstander på at flertallet av DHS-ansatte ikke var USSS-agenter, men i stedet hentet fra avdelingens Homeland Security Investigations (HSI). Dette er spesielt bekymringsfullt med tanke på at HSI-agentene ifølge anklagene ikke var kjent med standardprotokoller som vanligvis brukes ved denne typen arrangementer.

Som medlem av Senatets komité for innenrikssikkerhet og regjeringssaker, som har jurisdiksjon over din avdeling, vil jeg fortsette å etterforske DHS’ rolle i de oppsiktsvekkende sikkerhetsbristene den 13. juli. Dessverre har ikke avdelingen din vært tilstrekkelig imøtekommende overfor kongressmedlemmene – den eneste samtalen med USSS ble brått avsluttet før de fleste senatorene i det hele tatt hadde rukket å stille et spørsmål. Dette er helt uakseptabelt og i strid med offentlighetens interesse for åpenhet.

I stedet har vi lært mer av varslere enn av departementets tjenestemenn. Jeg vil fortsette å beskytte anonymiteten og konfidensialiteten til alle som kontakter mitt kontor, og sørge for at de får den fulle beskyttelsen de har krav på i henhold til loven. For at kontoret mitt skal kunne fortsette etterforskningen av hendelsene den 13. juli 2024, ber jeg deg om å gi meg følgende informasjon senest innen syv dager fra nå:

1. Hvordan bestemte DHS seg for å bemanne arrangementet, inkludert en eventuell beslutning om å stole på statlige eller lokale tjenestemenn?

2. Hvor stor prosentandel av DHS-agentene på arrangementet var fra HSI i stedet for USSS? Kom flertallet av tjenestemennene på arrangementet fra HSI eller andre DHS-avdelinger, i stedet for USSS? Hvis ja, hvorfor?

3. Fikk HSI-agenter tilstrekkelig opplæring i å bemanne denne typen arrangementer?

4. Fantes det hull i sikkerhetsperimeteren, og ble de vanlige protokollene for bruk av hunder og magnetometre fulgt?

5. Var ikke agenter stasjonert rundt podiet på en hensiktsmessig måte?

6. Ble standardprotokollene for personell som får adgang til backstage, fulgt?

7. Hvor lang tid brukte agenter fysisk på å kartlegge området før arrangementet? Var det papirarbeid som hindret en lengre og mer grundig undersøkelse av stedet?

Jeg venter på svar fra dere.

Med vennlig hilsen
Josh Hawley
United States Senator

Hvis det viser seg å være tilfelle at HSI-agenter ble brukt i stedet for Secret Service-agenter, er det en stor forskjell på hva de gjør.

Mens Secret Service beskytter enkeltpersoner mot trusler og angrep og etterforsker økonomisk kriminalitet, utfører HSI-etterforskere, også kalt spesialagenter, kriminelle og sivile etterforskninger. Disse kan være nasjonale sikkerhetstrusler, terrorisme, narkotikasmugling, menneskehandel, ulovlig våpeneksport, økonomisk kriminalitet svindel med mer.

Vi vet ennå ikke om de tre kvinnene var fra Homeland Security Investigations, men hvis de var det, er det nok et enormt brudd på sikkerheten. Mayorkas, som har forårsaket så mye skade for landet, og som med alle Bidens ledere aldri måtte stå til ansvar, vil sannsynligvis komme unna med dette også.

I stedet vil den lille, overvektige kvinnen som famler med sine Raybans og våpen, for alltid bli stemplet som kvinnen som ikke hører hjemme i Secret Service. Som bildet av Trump med knyttet neve i luften ble ikonisk, har bildet av «Porky» også på en måte blitt ikonisk. En fullstendig fiasko, plassert der av en radikal, woke Biden-administrasjon hvis eneste mål for USA har vært mangfold, likeverd og inkludering.

Stakkars unge kvinne.

investigator-brochure.pdf (ice.gov)

Hawley Reveals New Whistleblower Allegations Exposing ‘Loose’ Security Ahead of Trump Assassination Attempt – Josh Hawley (senate.gov)

Kjøp «Europas underlige død» her.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.