Historien om at Thomas Matthew Crooks hadde en konto på spillplattformen Steam der han lovte å «debutere 13. juli», viser seg å være falsk.

«CBS News har fått vite at kontoen på spillplattformen Steam som ble tilskrevet en Thomas Matthew Crooks var en falsk konto, etter at myndighetene først fortalte lovgivere at den var skytterens.
Linjen «13. juli blir min premiere» ble funnet på av den som opprettet den falske kontoen, sier føderale etterforskere til CBS News», skrev Schecter.

CBS NEWS Senior Coordinating Producer for Crime & Public Safety, Anna Schecter, avslørte at kontoen var falsk. Spørsmålet er om de som spredte historien visste at den var falsk, eller kanskje opprettet kontoen.

Det var tjenestemenn som fortalte dette til kongressrepresentanter og historien om gamingkontoen gikk verden rundt.

FBI og Secret Service briefet kongressrepresentanter om dette onsdag.

De sier de har funnet to mobiltelefoner og en laptop, hvor det er søkt på Trump, Biden og tidspunktet for Republikanernes konvent. Likevel påstår politiet at de ikke har sett tegn til ideologi i Crooks digitale liv.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.