Flere hendelser i hovedstaden gjorde sitt til at politiet i Oslo har hatt mer enn nok å gjøre natt til onsdag.

Potensielt gjengoppgjør 

Klokken 19.00 tirsdag kveld, så kolliderte to biler ved Haugerud, og flere maskerte personer løp fra stedet, skriver Avisa Oslo.

Politiet møtte opp med store ressurser, da et vitne skal ha sett våpen.

– Ut ifra det vitner forklarer kan det se ut som dette ikke var en tilfeldig trafikkulykke, sa operasjonsleder Line-Merethe Skott.

To personer i slutten av tenårene og starten av 20-årene skal så langt være pågrepet.

– Vi jobber aktivt med søk. Per nå er det ikke fare for andre, opplyser Line-Merethe Skott, som sier at politiet driver med kartlegging av hva det er som har skjedd.

Vold i sentrum

I sentrum av Oslo var det bråk, og politiet skriver på X at «en person er innbragt til arresten for ordensforstyrrelse og for å ikke oppgi personalia til politiet. Bakgrunnen for dette er at vedkommende var voldelig ovenfor flere personer i Storgata».

Bilbrann på Frogner

Deretter bar det avgårde til Frogner, hvor politiet kunne opplyse om en bilbrann.

Brannen skal også ha spredt seg til en annen bil.

– Det fremstår som brannen er påsatt. Vi har funnet brennbar væske på en parkert bil rett i nærheten, skriver operasjonsleder Eirik Sannes i Oslo politidistrikt i en melding til pressen onsdag klokken 5.

Mer vold i sentrum

Så bar det tilbake til sentrum, hvor det igjen var bråk. To personer hadde blitt utsatt for vold.

 

Kjøp «Mesteren og Margarita»! Du kan også kjøpe den som ebok her.

 

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.