Det er slik at hvis man analyserer konverteringene til mange av de etniske norske konvertittene til islam på det teologiske plan, så har de aller fleste av dem har null peiling på selve teologien i islam. De aller fleste av dem har aldri hatt noe sosial tilhørighet i det norske samfunnet og har siden barndommen hatt problemer med å få venner, sosial tilhørighet og damer. Mange av disse har dermed konvertert over til islam for å få en sosial tilhørighet, noen venner blant muslimene og mange av dem har giftet seg inn i islam for å få seg en dame. De som har giftet seg inn på denne måten måtte konvertere før de fikk lov til å ligge med de muslimske damene. Dette er da snakk om tvangskonverteringer og konverteringer basert på det seksuelle plan. Disse konverteringene handler da om få tilgang på sex og har ingenting med det åndelige i islam å gjøre.

Dette er stort sett snakk om de som aldri fikk noen venner på skolen og aldri fikk noen damer. Det er de som aldri ble invitert på noen fester og gikk rundt alene hele tiden.

Hva slags «konverteringer» er dette snakk om da som er basert på slike ting?

En konvertering som ikke er basert på en rent teologisk overbevisning og basert på slike ting, er bare tull og tøys.

Jeg har diskutert med noen av disse etniske norske konvertitter til islam før og de aller fleste av dem har null peiling på selve læren i islam og slik jeg oppfatter det så har dem bare konvertert over for å få seg noen venner, sosial tilhørighet og damer. Dette er ting som de har savnet hele livet sitt før de har blitt kjent med de nye muslimske «vennene» sine som har tilbudt dem akkurat dette hvis de skulle konvertere over til dem. Men etter at de blir tatt inn i varmen hos disse nye «vennene» sine så må de begynne å betale tilbake i form av å misjonere islam og hente nye etniske nordmenn over. Man ser mange slike på gatene i Oslo som driver og deler ut gratis koran oversettelser og annen islamsk litteratur og misjonerer. Det er mye politikk og taktikk bak dette fra de nye «vennene» deres, og mange av disse blir grovt utnyttet av de nye «vennene» sine etter hvert.

Konvertittene har også et voldsomt behov for å bevise overfor disse nye «vennene» sine at de er «ekte vare» og blir ganske radikale for å bevise dette. De skal da være de mest «rettroende» i den nye gjengen sin for å bevise at de er «ekte vare» og en del av den nye gjengen sin nå.

Det er i utgangspunktet veldig synd at de får denne skjebnen. De er villedet vekk fra Gud og mange av dem blir grovt misbrukt av disse nye «vennene» sine. Det er et tragisk syn når man ser dem gå rundt på gatene med skjegg, luer og sånne arabiske kjoler som ser ut som nattkjoler. Jeg tror mange av dem selv synes at det er ganske flaut å gå rundt i en slik bekledning på de offentlige stedene.

Mange av konvertittene var før de ble en del av den nye gjengen sin gode norske gutter som ifølge mitt skjønn hadde en god fremtid foran seg, men endte dessverre i et feil miljø og la dermed selv forholdende til rette for å ødelegge sine egne og de andres liv med en vranglære som dem selv ikke skjønner hva egentlig handler om.

Emanuel Sarwar er en troende og praktiserende kristen som vokste opp med islam og har kunnskap om både Bibelen og Koranen.

Les mer fra Emanuel, som ønsker å fortelle nordmenn sine tanker om islam i Norge.

Muslimske misjonærer lyver om Koranen for å konvertere vantro – Document

Talsmannen i Bibelen er ikke Muhammed – Document

Koranen gir skilsmisseråd til jentebarn – Document

Paradiset i islam har rennende bekker med vin – Document

Kjøp «Europas underlige død» her.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.