En tilskuer ble drept og en kritisk skadd, under attentatet på Donald Trump da han holdt tale i Pennsylvania lørdag. Det hindrer imidlertid ikke ekstrem-venstre i å jamre seg over at skytteren ikke lykkes i å ta livet til presidentkandidaten.

«Det er skikkelig kjipt at de ikke traff, for nå må vi lese ting som dette fram til november», skriver @jzw92003 i en repost av Blair White’s innlegg. Hun skriver at Trump tok en kule for landet og at alle som ikke stemmer på trump kan reise til helvete.

«Hvordan kunne du ikke treffe, han var rett der», skriver personen bak X-kontoen @solarkarii.

«For å være rettferdig så ble faktisk skuddet avfyrt uten at sikkerhetsvaktene tok dem på forhånd, de var sikkert langt unna. Det er fortsatt helt sinnsykt trist at de ikke traff og skjøt noen i publikum isteden», svarer @fynori.

Enkelte, som denne unge jenta, publisert av Libs of Tiktok, får mentalt sammenbrudd av at Trump ikke ble myrdet.

«Det var en hvit man som trakk av, det er jeg sikker på», sier hun før hun skriker i frustrasjon, for det er jo hvite menn sin feil at verden går av hengslene.

«JFK ble skutt i en bil i bevegelse, hvordan i hevete traff du ikke», skriver @ttangfu.

@UrCvttingpuppy er rasende og lurer på det samme.

Det er de tolerante antirasistene som veiver med palestinske flagg i gatene og hevder å være gode.

Velbekomme.

Kjøp Sokrates’ forsvarstale fra Document her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.