NTB

Fire gutter er mistenkt for å ha knivstukket en mann i 50-årene i Luster. Mannen er fløyet til sykehus, og politiet leter etter gjerningspersonene.

Politiet reagerte med å sende flere patruljer og et redningshelikopter til Gaupne i Luster etter at en mann meldte at han var blitt knivstukket av fire maskerte ungdommer i et skogholt utenfor sentrum. De fire skal så ha sprunget fra stedet.

Politiet fikk melding fra mannen klokken 17.36 fredag ettermiddag. Han sa han var blitt knivstukket i halsen og et håndledd.

Ved 18.50-tiden meldte politiet at de ved hjelp av innbyggerne i området var kommet i kontakt med en som trolig skal være en av de mistenkte.

Den skadede mannen er fraktet til Haukeland universitetssjukehus i helikopter med ukjent skadeomfang.

– Gode observasjoner fra innbyggere på de mistenkte har nå ført til at politiet er i kontakt med det som trolig er en av de mistenkte. Gutt i tenårene. Søket holder fram for å finne de øvrige, skriver Vest politidistrikt på X/Twitter.

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.