Det er to demonstrasjoner i Israel lørdag og særlig den ene har et anti-regjeringspreg. Den første er av og med gislenes pårørende. Der stiller den amerikanske ambassadøren Jack Lew og Hillary Clinton skal adressere folkemassen.

I tillegg skal en rekke pårørende av gislene holde appeller og flere kunstnere bidra, deriblant Eden Golan.

I tillegg kommer en klar anti-regjeringsdemonstrasjon, og som Times of Israel skriver: Gissel-aktivisme og anti-regjeringsdemoene fra tiden før 7. oktober er ved å smelte sammen.

Chuck Schumer har åpent gått inn for å velte Bibi og den amerikanske ambassadøren og Hillary er begge på samme spor. Bare det at de tør å delta offentlig i protester mot regjeringen, sier mye. Biden-regimet viser sin hånd.

Men det er mer komplisert enn som så: Hillary har refset studentene som okkuperer campus i USA for ikke å ane hva de driver med. Schumer har også fått mye tyn av demonstrantene.

Det er kaos på Demokratisk side. En gruppe Demokratiske kongressrepresentanter stemte med Republikanerne for å oppheve Bidens våpennekt til Israel.

Israel splitter de liberale.

Men de tar med seg noe av denne splittelsen til Israel og fyrer opp under anti-regjeringsaktivismen. Bibi vet at Washington og Soros aktivt undergraver ham. Det skaper en helt uoverskuelig og farlig situasjon for begge land.

https://www.timesofisrael.com/ambassadors-musicians-to-headline-rally-highlighting-plight-of-international-hostages/

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.