Robert Malone. Foto: Privat.

Som mange lesere vil vite, skal Document Forlag utgi Robert W. Malones bok «Lies My Gov’t Told Me» på norsk.

Vi har nå gleden av å meddele at forfatteren kommer til Oslo den 5. desember for å lansere verket, som på norsk har fått tittelen «Hvordan myndighetene bløffet oss».

Boken er et knusende oppgjør med korona­håndteringen i regi av WHO og amerikanske myndig­heter under Anthony Faucis ledelse – i et korrupt samarbeid med lege­middel­selskaper, forskere, medier, «fakta­sjekkere», teknologi­selskaper, etterretnings­organer og over­nasjonale organisasjoner med skikkelser som Bill Gates i spissen.

Dette er den definitive protokollen over hvordan vi ble prisgitt en totalitær struktur som slett ikke er ferdig med å manipulere oss.

Dette er vår største satsning på oversatt sakprosa noensinne, og vi er stolte av at Robert Malone – oppfinneren av mRNA-teknologien som advarte mot å bruke den til masse­vaksinering – tar turen til Norge ved utgivelsen.

En kunngjøring av lanseringen kommer senere, men hold av datoen 5. desember allerede nå.

Du kan kjøpe billetter her.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.