Sri Lanka opplever den verste økonomiske krisen på syv tiår.
Sri Lankas innbyggere hadde håpet at den tidligere presidenten, Gotabaya Rajapaksa, ville bli stilt til ansvar for å ha ruinert landet.
Men den 73 år gamle ekspresidenten flyktet til Dubai, hvor det er ventet at han vil dra videre til USA med hele sin familie.
Befolkningen på Sri Lanka er rasende over dette, og sier at det alltid er slik at «våre politikere plyndrer og stikker av, mens vi vanlige srilankere blir igjen og sulter».
Sri Lanka vil nå gå inn i 2023 med enorme økonomiske problemer de hadde håpet ikke å ta med seg inn i det nye året.
Det konkursrammede landet nærmer seg raskt fristen i slutten av desember for å få de bilaterale godkjenningene som er nødvendige for en redningspakke fra Det internasjonale pengefondet (IMF).
Men selv om IMF trer støttende til, vil det knapt skrape i overflaten av øy-nasjonens enorme lån.
Kina er landets største kreditor med 19,6 prosent, etterfulgt av Japan (9 prosent) og India (2 prosent).
Men nå er også IMFs redningspakke i fare, og mer enn 22 millioner innbyggere blir sittende med en økonomi som er i et loddrett stup.
Sri Lanka er i tillegg blant de 10 landene i verden som er mest berørt av høy matinflasjon. Ved utgangen av november var inflasjonen på forskrekkelige 74 prosent.
Det betyr at mer enn en tredel av Sri Lankas innbyggere ikke har råd til nok mat.
Unicef anslår at 56.000 barn i landet lider av alvorlig underernæring.
Mens regjeringen klarte å avslutte 2021s lammende mangel på drivstoff og melk med et kupongsystem og lån fra nabolandet India, sier myndighetene nå at de ikke har midler til å gjøre mye mer.
Sri Lanka har også en stor mangel på kontanter.
Flere økonomer på Sri Lanka sier de nå er lei av å anbefale politiske løsninger som har gått upåaktet hen av regjeringen. De fleste spår større underskudd hvis ikke myndighetene straks selger tapsbringende prosjekter i offentlig sektor og kutter statlige utgifter.
Dette betyr at mange av innbyggerne på Sri Lanka nå desperat ser seg om etter arbeid i andre land.
Den nåværende presidenten, Ranil Wickremesinghe, sa i begynnelsen av desember at landet ikke lenger har en økonomi.
Presidenten hevdet at den nåværende økonomien ikke er verdt å reformere da den er så skjør at den vil smuldre opp igjen. presidenten sa videre at han ønsket å «bygge en ny økonomi», men hva det betyr er fortsatt uklart.
Kjøp e-boken av Kent Andersen her!
Hvis du bare skal kjøpe én bok før jul, så la det bli «Mesteren og Margarita».
Kjøp Susanne Wiesingers bok «Kulturkamp i klasserommet» her!
Kjøp «Usikker vitenskap» av Steven E. Koonin som papirbok her og som ebok her!