NRK Debatten torsdag kveld viste en oppsiktsvekkende og håpefull statistikk. Blant unge menn er det en konservativ vind. 47% av unge menn ville stemt Trump. Fredrik Solvang presenterte også at 36,7% av unge menn i Norge holder på FrP, og kun 5,2% går til Arbeiderpartiet. Programmet viste også at for unge menn som støtter Trump, er ikke FrP et alternativ. FrPs leder Sylvi Listhaug har uttalt at hun ville stemt Biden, og FrPUs sympatiske leder Simen Velle gjorde det klart at han ikke støtter Trump, men ordsalat-professoren Kamala Harris.

Dette er en vekker for alle som tror FrP utgjør lederskap i en reell opposisjon, de klarer ikke kaste venstresidens propagandaaktivisme på båten og gi velgerne et sant alternativ. Derfor bør alle som vil ha en reell opposisjon i Norge gå til Konservativt.

Jeg blir stolt av det norske folk, og særlig unge norske menn. I en mediehverdag hvor venstresiden og globalistene dominerer i alle kanaler, viser nordmenn at vi tenker selv. Det minner meg om EU-avstemningene i 1972 og 1994. Mens hele eliten og deres medieetablissement prøvde å manipulere og hjernevaske folket til å ta Norge inn i EU, stemte folket NEI. Det finnes en streng av frihet i det norske folk som må få en renessanse. Unge norske menn viser veg.

Vi trenger en borgerlig regjering etter valget i 2025. Dagens ekstremistiske rød-grønne regjering er en katastrofe for landet. Klimafanatismen, skyhøye strømpriser, illegitimt skattenivå, offentlig overforbruk, fordrivelsen av kapitaleierne og verdiskaperne, globalismen, ACER, EØS, Paris-avtalen og de såkalte klimamålene, FNs Migrasjonsplan, Hamas-støtten, Hizbollah-beskyttelsen, kjønnsradikalismen og feminiseringen av politi og forsvar må stanses. Bare en borgerlig regjering kan løse disse problemene, men kan hvilken som helst borgerlig regjering løse disse problemene?

De unge er konservative, men KrFU ledelsen driver valgkamp for Kamala Harris i USA og FrPU tar avstand fra Trump i beste sendetid. Turboliberale Unge Venstre hører vi ikke så mye fra og Unge Høyres leder får kjeft av sine egne for å si det som alle skjønner er nødvendig: innvandringsstopp.

Moderpartiene satt 8 år i regjering. Formueskatten ble ikke fjernet, FNs Migrasjonsplan ble vedtatt, Norges arvesølv – vannkraften – ble en eksportvare til Europa med påfølgende dyrtid for landet, galskapens politikk med elektrifisering av Melkøya og oljeplattformene ble gjennomført. Globalistene i Davos langt unna folkets kontroll og innflytelse synes å være inspirasjonskilden til politikken også for dagens borgerlige elite.

Donald Trump vil ikke bare flikke på dårlig politikk, han vil endre den og ta makten fra eliten. Derfor er han hatet av makthaverne, og elsket av folket. Vi har kommet i en situasjon hvor eliten er litt som Sheriffen av Nottingham, på begge sider av Atlanteren, og Donald Trump er Robin Hood.

Det Velle ikke har skjønt er at Trump styrket NATO, selv Jens Stoltenberg har skjønt dette. Trump har blitt håpet for arbeiderklassen i USA. Demokratene er de rikes parti. De par titalls millioner mennesker som har strømmet inn i USA de siste fire årene ulovlig og ukontrollert under Biden og Kamala Harris er først og fremst et problem for arbeiderklassen og fattige og mindre privilegerte by- og bomiljøer. Kriminaliteten og narkotikaproblemene rammer dem som har det vanskelig fra før av, og tidligere trygge byer blir farlige å bo i.

Trump senket skattene, styrket økonomien, gjenreiste forsvaret, støttet politiet mot voldsanarkistene i BLM og Antifa-bevegelsene, og satt USA i respekt igjen ute i verden. Little Rocket Man i Nord-Korea ble spak i møte med Trump, og han fremforhandlet den viktigste fredsavtalen i verden siden Begin-Sadat freden mellom Egypt og Israel, nemlig Abraham-avtalen. Trump tok kampen mot menneskesmugling og sex-traficking, sikrer økt handlefrihet på delstatsnivå, og ikke minst støttet skoler, elever og foreldre mot woke-ekstremismen.

Trump er simpelthen bra for USA, og for verden. Europas tid som gratispassasjer på USA toget for vår egen trygghet, er over. Og det er bra for Europa. Europa og Norges kurs mot økonomisk ruin på klimafanatismens alter må ta slutt. Det er bra. Trump kan hjelpe oss med det. Demokratene har brukt alle dirty tricks i skuffen på å bekjempe Trump. Obama brukte statsapparatet mot konservative organisasjoner og menigheter. Demokratene er avslørt. Vi trenger ikke mer konflikt mellom mennesker av ulik hudfarge og bakgrunn. Obama, Clinton, Biden og Harris har fyrt opp under en ny rasekonflikt som vi ikke har sett maken til siden Martin Luther King og borgerrettsbevegelsen. Det må ta slutt. Trump kan hjelpe oss med det.

I Norge må vi få en ny borgerlig regjering i 2025, men vi må få en borgerlig regjering med en reell konservativ høyredreining. Verdiene som bygde vår sivilisasjon må gjenreises, både i USA og Norge. Når 47% av ungdommen stemmer Konservativt og får oss på Stortinget kan reformasjonen begynne. Vi vil få det beste ut av de andre borgerlige partiene, og minne dem på deres røtter. Slik ungdommen nå er i ferd med å gjøre.

 

Erik Selle

Partileder

Konservativt

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.