Simen Velle har på kort tid blitt et kjent fjes. Han er veltalende og tiltalende. Men for å vinne politisk, er ikke dét nok. Torsdag presenterte Fredrik Solvang en sjokkmåling: 47 prosent av unge menn ville stemt Trump. I stedet for å være forberedt på at Trump, liksom i USA, er undervurdert, velger Velle å kaste disse velgerne under bussen.

Det var noe av det blekeste jeg har sett: Han fikk en gave servert på et sølvfat. Han kunne potensielt vunnet tusenvis av nye velgere for FrP. I stedet gjorde han seg selv til gissel for AUF-lederen Gaute Skjervø og lot seg ydmyke for åpen scene. Velle var mest opptatt av å redde sin egen ære. Ikke velgernes. Han hadde ikke gjort hjemmeleksa si. Han gjentok propaganda-pointene til venstresiden om at Trump vil ta USA ut av Nato, når det tvert imot var Trump som styrket Nato, og han sa at Trump hadde ekstreme meninger. Han ville stemme Kamala.

Han sa at hans utspill for flere måneder siden om å stemme Trump, skyldtes at Biden var senil. Men nå hadde Demokratene fått en sterk kandidat.

Enten er Velle usedvanlig uinformert – eller han er feig og går inn i folden. Han tør ikke utfordre den massive venstreblokken i Norge, selv ikke når han får en gavepakke på 47 prosent unge menn rett opp i fanget.

Det er grenseløst inkompetent og alvorlig for FrP. Sylvi sa at hun ville stemme Biden, men dét er en god stund siden. Hun ville neppe sagt det samme etter debatten 27. juni.

Er det partikontoret som dikterer Velles oppslutning om Kamala? Vi har en sterk mistanke om det. Etter valget vil FrP bli nødt til å tone flagg. Vi er ikke i tvil om hvor de andre partiene står, men hadde kanskje håpet at det var noen hjemme i FrP. Det er det altså ikke, og det må partiet ta konsekvensen av. Det går ikke an å stemme på et parti som sminker partiet som har ødelagt USA.

Velle overlot scenen til Gaute Skjervø, som ikke har peiling på hva han snakker om. AUF befinner seg i sin egen lille sandkasse, der det er Trumps skyld at arbeiderklassen har fått det dårligere.

Demokratene er blitt de rikes parti. Det vet alle bortsett fra norske sosialdemokrater. Demokratene står for 70 prosent av USAs formue; Trumps velgere står for 30 prosent.

Demokratene har ført krig mot arbeiderklassen fra dag én.

Selv Fredrik Solvang er unnvikende i sin fremstilling av hvordan arbeiderklassen er blitt sviktet av Demokratene. Men det er ikke bare arbeiderklassen Demokratene har sviktet. De har også sviktet USA som nasjon.

De åpnet grensene på vidt gap 21. januar 2020 og kansellerte 92 av Trumps eksekutive ordrer. Det anslås at det er sluppet inn 21 millioner illegale. Disse presser boligprisene i været, og de får sosiale goder som amerikanere bare kan drømme om. De erstatter amerikanere på arbeidsmarkedet, til langt lavere lønn. Lønningene kan i utgangspunktet ikke kompensere for en prisstigning på 25–30 prosent, utløst av Bidens vanvittige pengetrykking.

Denne pengetrykkingen skapte også inflasjonen i Norge, men journalistene fortegner virkeligheten helt systematisk.

Skjervø lever i sin egen verden. Innledningsvis presenterte Solvang en måling som viste at 5 prosent av unge menn vil stemme Ap.

Det er dit Ap er på vei. Dét er deres fremtid.

Good riddance! sier amerikanerne.

«Dere kan bare ha det så godt», sier vi på norsk.

https://tv.nrk.no/serie/debatten/sesong/202410/episode/NNFA51102424

Sjokkmåling: 47 prosent av unge norske menn vil ha Donald Trump

 

 

Document er en uredd og uavhengig avis som forteller deg sannheten. Abonner her.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.