En person er funnet død i Fredrikstad sentrum. Politiet etterforsker dødsfallet som mistenkelig, men sier de ikke per nå har grunn til å tro det dreier seg om et drap.

Dette blir kjent kort tid etter at det ble varslet om et antatt drap i Vestnes, Møre og Romsdal.

Ifølge Vestnes skal et hardt skadet barn være funnet sammen med det mulige drapsofferet i Vestnes.

– Det er funnet en hardt skadet person på stedet. Vi jobber med å avklare relasjonen mellom avdøde og den skadede, sier operasjonsleder Sindre Molnes i Møre og Romsdal politidistrikt til VG.

En person er pågrepet i det som politiet mistenker å være et drap.

Så er det Fredrikstad som rammes av døsfall.

– Vi kan bekrefte at vi har gjort funn av en død person. Funnet er gjort ute, på en adresse i sentrum, forteller operasjonsleder Halvor Andersen ved 11.30-tiden til Fredriksstad Blad.

Den døde personen ble funnet midt i sentrum. Politiet har ennå ikke konkludert om det dreier seg om en ulykke eller et mulig drap, men behandler dødsfallet som mistenkelig.

– Vi gjør våre vanlige undersøkelser – slik vi gjør ved mistenkelige dødsfall, uten at vi har noen grunn til å tro at dette er mistenkelig, opplyser politiet foreløpig.

Kjøp Giulio Meottis «De nye barbarene» fra Document Forlag her! Kjøp eboken her.

Usensurerte nyheter. Abonner på frie og uavhengige Document.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.