En liten landsby i Ohio sliter med en tilstrømning av ulovlige innvandrere fra Mauritania og tjenestemenn advarer om at de står overfor et økonomisk underskudd som et resultat og at livskvaliteten til innbyggerne er blitt påvirket.

Rådmannen i Lockland Village, Dough Wehmeyer, sa til Fox News Digital at USA har sett en enorm tilstrømning av innvandrere fra Mauritania siden 2021 og av en eller annen grunn har en god del av dem havnet i landsbyen hans.

En analyse utført av Washington Post i juni viste at over 15 000 migranter fra Mauritania kom til USA i fjor, en økning på 2 800 % fra 2022, da bare 543 ankom.

Det rapporteres at i Lockland Village med 3500 mennesker har over 1300 ankommet fra landed i Vest-Afrika, hvor nesten hele befolkningen er sunnimuslimer.


Wehmeyer sa at minst to av byens leilighetskomplekser er overbelastet og i boliger som skal huse fire personer hver, finner myndighetene opptil 12 personer.

Vann- og avløpssystemene kan ikke håndtere tre ganger så mange mennesker, og det er tilfeller der kloakken stopper opp og avføring renner ut av avløpene og fyller badekarene når det kommer fra en etasje over. Dette forverres av matlagingsmetodene de bruker, som er en fettholdig prosess, sier rådmannen.

Wehmeyer fortalte også om den økonomiske belastningen i det lille samfunnet. Illegale innvandrere som søker asyl, kan ikke jobbe med en gang, og det kan ta måneder før de kvalifiserer til arbeidstillatelse:

«Så de fleste av innvandrerne som bor i Lockland, kan ikke jobbe. Og hvis de ikke kan jobbe, kan de heller ikke betale skatt. Og de har i praksis erstattet skattebetalerne som bodde i disse 200 leilighetene og fylt dem med innbyggere som ikke betaler skatt. Vi mister mellom 125 000 og 150 000 dollar i inntekter på grunn av det.»

Kom deg vekk fra min eiendom

Byer og tettsteder over hele landet der det har vært en betydelig tilstrømning av innvandrere har samme problemene, skriver New York Post.

Document har skrevet flere artikler om dette økende problemet i USA.

I dag skriver New York Post at barn i Logansport, Indiana, blir skjøvet ut av skolene etter at innvandrerbefolkningen i fylket har økt med 30 prosent: «Alle andre sakker akterut».

Over 2000 migranter overvelder småby på 18 000 innbyggere i Indiana

Rasende innbyggere sier at de ikke lenger føler seg trygge i den en gang så søvnige byen, og at barna deres blir presset ut av skolene av nye elever som ikke kan engelsk og trenger masse hjelp.

De legger skylden på visepresident Kamala Harris og president Biden.

«Gjør noe. Samfunnet vårt tåler ikke at så mange mennesker er her», sa Candice Espinoza (32), en lokal fotograf, til The Post da hun ble spurt om hva hennes budskap til Demokratenes presidentkandidat ville være.

Nancy Baker (44), en tobarnsmor, var mer direkte om hva hun ville sagt til Harris:

«Kom deg vekk fra min eiendom.»

Informasjon om Mauritania

Mauritania er et land i Vest-Afrika, som grenser til Atlanterhavet i vest, Vest-Sahara i nord, Algerie i nordøst, Mali i øst og sørøst og Senegal i sørvest. Landet er om lag tre ganger større enn Norge.

Mauritania er lite utviklet og svært fattig. Samfunnet er splittet mellom de arabiske folkeslagene i nord og de afrikanske i sør. Mauritania har drøyt 4,9 millioner innbyggere (2022).

70 prosent av innbyggerne er av arabisk-berbisk herkomst. Arabisk er offisielt språk, islam er statsreligion og nesten hele befolkningen er sunnimuslimer.

Document er en uredd og uavhengig avis som forteller deg sannheten. Abonner her. 

Er du lei av media som ikke forteller deg alt? Støtt frie og uavhengige Document.

Kjøp «Europas underlige død» her.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.