Presisering: Noen «hører» at jeg sier at det er Ellinor Therese Birkeland og Fredrik Fauske som opererer med en ny «jødeparagraf». Men når det sies «deres» er det Norgesdemokratene det refereres til. Det kunne vært gjort tydeligere, men jeg nevner kun Norgesdemokratene ved navn, ikke Vårt nye Norge, som er deres nyskaping.

Dette er sensitive spørsmål og vekker reaksjoner. Vi beklager hvis noen har følt seg urettmessig støtt.

Det refereres til Norgesdemokratenes partiprogram, der det heter:

8.6 Forbud mot rituell omskjæring av barn Norgesdemokratene vil forby rituell omskjæring av barn. Omskjæring av jenter og gutter under myndighetsalder tillates ikke uten at det er medisinske grunner for dette. Når omskjæring avdekkes må dette etterforskes av politiet og den/de ansvarlige må straffes på et nivå som virker avskrekkende. Som regel vi dette være barnets formelle omsorgspersoner, som evt må pålegges et objektivt ansvar.

 

Hans Rustad deler sine tanker og refleksjoner mens han går tur med hundene i skogen. Hvis du setter pris på skogpoddene så Vipps oss gjerne på 13629. Alle bidrag hjelper.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

PodBean: 

YouTube: 

Rumble:

Kjøp Sokrates’ forsvarstale fra Document her! Kjøp eboken her.

 

Kjøp Giulio Meottis «De nye barbarene» fra Document Forlag her!  Kjøp eboken her.

Document er blitt 20 år – kjøp vårt nye tidsskrift!

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.